• Αναζήτηση
 • Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τσιετέλ Ετζιοφόρ πρωταγωνιστούν στην ταινία «Το μυστικό στα μάτια τους», STAR, 22.50

  Ελληνικές σειρές

  «Το σόι σου»

  ALPHA, 21.00

  Μπορεί να έχει μπει η άνοιξη αλλά το κρύο στην Αθήνα καλά κρατεί και το πετρέλαιο στην πολυκατοικία του Σάββα και της Λυδίας μόλις τελείωσε. Η Λυδία, γνωστή σκορποχέρα, απαιτεί να βάλουν κι άλλο, αλλά ο Σάββας, αιώνιος υπέρμαχος της οικονομίας, είναι διατεθειμένος να πει ακόμα και ψέματα στη γυναίκα του για να γλιτώσει τα επιπλέον κοινόχρηστα. Η αλήθεια, όμως, δεν μένει κρυφή όταν έχεις κουτσομπόλα διαχειρίστρια, και η Λυδία δεν θα το αφήσει αυτό να περάσει έτσι.

   

  «Πέτα τη φριτέζα»

  ΑΝΤ1, 21.45

  Η κατάσταση με τις μηνύσεις και τις εξώσεις έχει φτάσει στο απροχώρητο και τα δύο μαγαζιά βρίσκονται σε πολεμική δίνη. Την κατάσταση αναλαμβάνουν να εκτονώσουν οι Λάκης, Σωκράτης και Φωτεινή, οι οποίοι βάζουν τέλος στα «δικαστικά» αλλά όχι και στη διχοτόμηση. Η Θάλεια βάζει σε σκέψεις το Φίλιππο με τη διαρκώς επιθετική της συμπεριφορά στη «σχέση» του Μένιου. Ο Λάκης μαθαίνει από τον Σωκράτη την έκβαση της συνάντησης που είχε με τη Φωτεινή και δεν ξέρει αν πρέπει να χαρεί ή να λυπηθεί.

  Ξένη ταινία

  «Το µυστικό στα µάτια τους»

  STAR, 22.50

  Οι ανερχόμενοι ντετέκτιβ Ρέι και Τζες ενώ βρίσκονται σε μια παρακολούθηση υπόπτου, κάνουν μια συγκλονιστική ανακάλυψη. Βρίσκουν το πτώμα της έφηβης κόρης της Τζες, η οποία έχει δολοφονηθεί βίαια και ανεξήγητα. Ο δολοφόνος όμως παρά τις έντονες προσπάθειες παραμένει ασύλληπτος. Δεκατρία χρόνια αργότερα, ο Ρέι, που έχει παραιτηθεί από το FBI αλλά όχι και από την έρευνα για τον φόνο της έφηβης, βρίσκει ένα στοιχείο, που πιστεύει ότι θα οδηγήσει επιτέλους στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Πρωταγωνιστούν οι Τζούλια Ρόμπερτς, Νικόλ Κίντμαν, Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Αλφρεντ Μολίνα. (ΗΠΑ/Αγγλία/Ισπανία, 2015, 104′)

   

  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk