«Θεωρώ ότι η μεγαλύτερη πολυτέλεια για όλους μας πλέον είναι ο χρόνος. Ζούμε μια πεπερασμένη ζωή και πρέπει οι εμπειρίες μας να την κάνουν πιο πλούσια και ουσιαστική. Για μένα το μεγάλο στοίχημα είναι να μεταφράσω αυτή τη φιλοσοφία σε design. Να φτιάξω χώρους που οι επισκέπτες τους θα μπορούν να πουν ότι είδαν, βίωσαν, ένιωσαν κάτι που δεν άφησε τον χρόνο τους να περάσει ανεκμετάλλευτος».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε η διακεκριμένη αρχιτέκτων και interior designer Μαρία Βαφειάδη την επαγγελματική φιλοσοφία της στον Γιώργο Νάστο για το BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής».

Η αναγνωρισμένη στο εξωτερικό ελληνίδα δημιουργός ίδρυσε το 1999 τη δική της εταιρεία, την MKV Design, στο Λονδίνο και το 2010 άνοιξε το δεύτερο γραφείο της, στην Ελβετία.

Σήμερα, η MKV Design είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους της στον κόσμο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σχεδιασμού εσωτερικών χώρων και ριζικών ανακαινίσεων σε ξενοδοχεία καθώς και σε ιδιωτικές κατοικίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»