Βρούτσης: Χάος με τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τα πάντα μέχρι τις εκλογές για να διαμορφώσει μία θολή εικόνα για τη ΝΔ», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ

«Η καθεστωτική αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι αδίστακτη και θα κάνει τα πάντα μέχρι τις εκλογές για να διαμορφώσει μία θολή εικόνα για τη ΝΔ», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης αναφορικά με την ποινική δίωξη για τα δάνεια των κομμάτων.

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Βρούτσης υπογράμμισε ότι «πρέπει να αξιολογήσει κάποιος σε ποια χρονική συγκυρία έρχεται αυτό το θέμα και τι έχει προηγηθεί. Βρισκόμαστε παραμονή ευρωεκλογών και εκλογών και έρχεται μετά το μεγάλο φιάσκο και σκευωρία του θέματος της Novartis. Ο κόσμος είναι υποψιασμένος και θα αδιαφορήσει γιατί καταλαβαίνει ότι η καθεστωτική αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι αδίστακτη και θα κάνει τα πάντα μέχρι τις εκλογές για να διαμορφώσει μία θολή εικόνα για τη ΝΔ. Μπροστά στην συντριβή που θα υποστεί, θα κάνει τα πάντα για να αναχαιτίσει τη δυναμική της ΝΔ».

Με αφορμή την απονομή συντάξεων, ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι έχουν σταματήσει να εκδίδονται και επικρατεί χάος. «Εδώ και καιρό έχουν σταματήσει να εκδίδονται συντάξεις δημοσίων υπαλλήλων. Οι συντάξεις βγαίνουν με το σταγονόμετρο και συσσωρεύονται σε τσουβάλια ακαταχώρητες και κανείς δεν ξέρει ούτε τον αριθμό τους ούτε που βρίσκονται με αποτέλεσμα να χάνονται συνταξιοδοτικά έγγραφα και να κυριαρχεί το απόλυτο χάος. Από 1/1/2019, κάτω από το πρόσχημα του λογιστικού σφάλματος που έχει βγει στο μηχανογραφικό του υπ. Εργασίας, έχουν σταματήσει να εκδίδουν συντάξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκτίμησε ότι «παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο για εκλογές τον Μάιο γιατί η κυβέρνηση δεν κινείται με γνώμονα το συμφέρον του τόπου αλλά τις δημοσκοπήσεις. Για να αποφύγουν την μεγαλύτερη δυνατή συντριβή τον Οκτώβριο, το σενάριο του Μαϊου είναι ανοικτό».

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk