Ο ΠΑΟΚ, ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη που θα διεξαχθεί την Κυριακή (31/3, 19:00). Στην επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις υπήρξαν σήμερα ευχάριστες ειδήσεις καθώς οι Πέλκας και Ελ Καντουρί αύριο θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η πρώτη εβδομάδα της διακοπής ήταν αφιερωμένη κυρίως στη φυσική κατάσταση και λειτούργησε σαν μία μίνι προετοιμασία ώστε οι παίκτες να είναι έτοιμοι για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Από το πρωί της Τρίτης (26.03) όμως το μόνο που σκέφτονται άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου είναι ο επόμενος τελικός που θα κληθούν να δώσουν.

Η επόμενη πρόκληση για τον ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση ξεκίνησε ουσιαστικά το πρωί της Τρίτης (26.03) στη Νέα Μεσημβρία.

Αρχικά οι παίκτες έκαναν ζέσταμα και έπαιξαν παιχνίδια κατοχής, πριν αναλάβει τα ηνία ο προπονητής για το τακτικό κομμάτι. Ακολούθησαν παιχνίδια 4 Vs 4 και ελεύθερο δίτερμα στο φινάλε.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βλέπει σταδιακά τους διαθέσιμους παίκτες να αυξάνονται. Οι Πέλκας και Ελ Καντουρί έβγαλαν χωρίς πρόβλημα το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ τα κλινικά τεστ στα οποία υπεβλήθησαν έδειξαν ότι έχουν αφήσει πίσω τους τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν και από αύριο θα συμμετέχουν κανονικά με το υπόλοιπο γκρουπ, όπως και ο Φερνάντο Βαρέλα , ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με το Πράσινο Ακρωτήρι και έκανε αποθεραπεία στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Τέλος ο Δημήτρης Λημνιός συνέχισε με θεραπείες, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Την Τετάρτη (27.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.