Ο Λιονέλ Μέσι πέρα από έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, αποτελεί και παγκόσμια… ατραξιόν για τους θεατές που κατακλύζουν τα γήπεδα ανά τον πλανήτη.

Όπως είναι φυσικό, οι ομάδες που τον διαθέτουν στο ρόστερ τους κερδίζουν σημαντικά έσοδα από την παρουσία του κόσμου, ο οποίος συγκεντρώνεται σε μεγάλα πλήθη για να παρακολουθήσει τα μαγικά του 31χρονου.

Κάτι αντίστοιχο θα γινόταν και στην επόμενη αναμέτρηση της Αργεντινής, όμως ο τραυματισμός του αστέρα της Μπαρτσελόνα προκάλεσε προβλήματα στην «Αλμπισελέστε».

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής είχε κλείσει συμφωνία με την αντίστοιχη του Μαρόκο, στην οποία προβλεπόταν πως οι Αφρικανοί θα πρόσφεραν ένα εκατομμύριο ευρώ για την παρουσία του Μέσι.

Τελικά, όμως η μοίρα έφερε τα πράγματα διαφορετικά, καθώς ο τραυματισμός του 31χρονου σήμανε την ακύρωση της συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Πάντως, αυτό δεν σημαίνει πως οι Λατινοαμερικάνοι δεν θα πάρουν καθόλου χρήματα, καθώς ακόμα και χωρίς το μεγάλο τους αστέρι αναμένεται να λάβουν το ποσό των 550.000 ευρώ.