Προκριµατικά UEFA EURO 2020

Βοσνία – Ελλάδα

OPEN, 21.45

Ξένη σειρά

«Taboo»

ΕΡΤ2, 22.30

Είναι η ώρα της τελικής αναμέτρησης. Ο Τζέιμς Ντιλέινι έρχεται αντιμέτωπος με τον σερ Στιούαρτ Στρέιντζ, της Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών, με όπλο του την ωμή αλήθεια. Διάφορα μυστικά γύρω από όσους τον περιβάλλουν έρχονται επίσης στην επιφάνεια. Στο μεταξύ, ο Τζέιμς συνωμοτεί για να αποδράσει, αλλά καθώς η εχθρότητα του αντιβασιλέα μετατρέπεται σε φονική οργή, το Παλάτι βάζει σε εφαρμογή ένα τελευταίο σχέδιο για την εξόντωσή του.

Ελληνική σειρά

«Πέτα τη φριτέζα»

ΑΝΤ1, 21.45

Ο Αντρέας ξεκινάει τη «Νέα Λαγουδέρα του Αντρέα» και στα εγκαίνια φέρνει τον αέρα του παλιού μαγαζιού στα πιάτα και στις συμπεριφορές. Μοναδικό αγκάθι για τον Μπασκιά η προδοσία του Σωκράτη, ο οποίος έχει ταχθεί με τον εχθρό. Είναι η πρώτη βραδιά που λειτουργούν δύο μαγαζιά σε ένα και τα απρόοπτα δίνουν και παίρνουν μαζί με τις κόντρες. Ο Σωκράτης κάνει την εξομολόγησή του στη Φωτεινή και εκείνη τον προσκαλεί σπίτι της.

Ξένη ταινία

«Το µονοπάτι του θανάτου»

STAR, 23.00

Ο Ματ ήταν κάποτε ένας πολύτιμος αστυνομικός για το τμήμα της Νέας Υόρκης, όμως τώρα πια εργάζεται παράνομα ως ιδιωτικός ντετέκτιβ. Παρότι διστακτικός αρχικά, ο ντετέκτιβ αποφασίζει να βοηθήσει τον έμπορο ναρκωτικών Κένι Κρίστο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη συμμορία που κρύβεται πίσω από την απαγωγή και τη δολοφονία της γυναίκας του. Το πρώτο πράγμα που ανακαλύπτει ο Σκάντερ είναι πως οι άνθρωποι αυτοί δεν προέβησαν στο ίδιο διεστραμμένο έγκλημα για πρώτη φορά, αλλά ούτε φαίνεται να είναι και η τελευταία. Η έρευνα θα τον φέρει στα σοκάκια της Νέας Υόρκης και ο χρόνος κυλάει αντίστροφα προτού οι εγκληματίες ξαναχτυπήσουν. Πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον, Νταν Στίβενς, Ντέιβιντ Χάρμπορ, Ανταμ Ντέιβιντ Τόμπσον, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Μπράιαν «Αστρο» Μπράντλεϊ. (ΗΠΑ, 2014, 105′)