Ελληνική σειρά

«Το τατουάζ»

ALPHA, 21.50

Η Πιλάρ εκβιάζει ανοιχτά τη Μαργκώ πως αν δεν της δώσει όσα της χρωστάει θα μιλήσει για όσα ξέρει σχετικά με τα όπλα, αλλά η Μαργκώ δεν θορυβείται από τις απειλές της. Η Αμαλία βρίσκει σιγά-σιγά τον παλιό καλό εαυτό της, γεγονός που ενισχύεται και από την εμφάνιση του Σέκερη στο Λονδίνο. Ο Σωκράτης προσπαθεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, αλλά κανένας συνδυασμός δεν είναι ο σωστός. Την ίδια ώρα, ο Ορφέας έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Αντώνη και του μιλά για τη δίκη του, που πλησιάζει.

Ξένες ταινίες

«Εκρηξη αδρεναλίνης»

ΑΝΤ1, 22.45

O Γουίλι είναι ένας από τους 1.500 διανομείς αλληλογραφίας με ποδήλατο που εργάζονται στη περιοχή του Μανχάταν και ο οποίος οδηγεί στο όριο και χωρίς φρένα. Ενας φάκελος όμως που μεταφέρει προκαλεί το ενδιαφέρον ενός διεφθαρμένου αστυνομικού που ξεκινά μια ανελέητη καταδίωξη του Γουίλι σε ολόκληρη την πόλη, προκειμένου να τον εμποδίσει να τον παραδώσει. Πρωταγωνιστούν Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Μάικλ Σάνον, Ντάνια Ραμίρεζ, Τζέιμι Τσανγκ. (ΗΠΑ, 2012, 110′)

 

«Οι συµµορίες της Νέας Υόρκης»

OPEN 23.45

Ο Ιρλανδοαμερικανός Priest Vallon, ηγέτης της συμμορίας Dead Rabbits, ετοιμάζεται για τη μάχη με την αντίπαλη ομάδα των Γηγενών, της οποίας ηγείται ο Bill The Butcher. Στο τέλος αυτής της μάχης ο Vallon κείτεται νεκρός και οι Γηγενείς αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της περιοχής. 16 χρόνια αργότερα, ο γιος του Vallon βγαίνει από το ορφανοτροφείο και επιστρέφει εκεί όπου πέθανε ο πατέρας του, με σκοπό να εκδικηθεί τον άνθρωπο που ευθύνεται για τον θάνατό του. Πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Κάμερον Ντίαζ, Λίαμ Νίσον, Τζον Σι Ράιλι. (ΗΠΑ, 2002, 154′)