Παπαγιάννης: «Εντυπωσιακός ο κόσμος μας»

Ο νεαρός σέντερ μίλησε για την παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού, για το ματς με τον Κολοσσό, αλλά και για τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Παπαγιάννης: «Εντυπωσιακός ο κόσμος μας»

Ο νεαρός σέντερ μίλησε για την παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού, για το ματς με τον Κολοσσό, αλλά και για τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός ξεχνάει για λίγο την Ευρωλίγκα και τον μεγάλο τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αφοσιώνεται για δυο ημέρες στην Α1, καθώς αύριο στις 4μμ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα με τον Ρικ Πιτίνο να αναλύει τον τρόπο παιχνιδιού που θα ακολουθήσει η ομάδα απέναντι στους Ροδίτες. Ο Γιώργος Παπαγιάννης γράφοντας στο μπλογκ που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε:

«Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Όλοι μας νιώθουμε πολύ όμορφα διότι δουλεύουμε σκληρά στην προπονήσεις και αυτή η δουλειά μας βγαίνει στους αγώνες. Στην Ευρωλίγκα μετράμε ένα σερί έξι νικών που μας έχει βάλει σε τροχιά εισόδου στα πλέι οφ, ωστόσο γνωρίζουμε πως ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Απομένουν δύο αγώνες ως το τέλος της κανονικής περιόδου και θα πρέπει να επιδείξουμε τη δέουσα σοβαρότητα ώστε να μην καταστρέψουμε ό, τι έχουμε πετύχει.

Στο Μιλάνο, που ήταν και το τελευταίο ματς παιχνίδι, παίξαμε αρκετά καλά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και έχοντας την εντυπωσιακή υποστήριξη του κόσμου μας πήραμε τη νίκη.

Είναι μοναδικό αυτό που ζούμε φέτος. Οι φίλαθλοί μας είναι παντού και πάντα δίπλα μας. Απέναντι στην Αρμάνι νιώθαμε ότι αγωνιζόμαστε εντός έδρας. Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε χαρά.

Τους περιμένουμε δίπλα μας και στον αγώνα με τον Κολοσσό. Πρόκειται για ένα αξιόμαχο σύνολο που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία. Θέλουμε απέναντί τους να παίξουμε βάσει του πλάνου μας και να διατηρήσουμε το αήττητο στο ελληνικό πρωτάθλημα, προσφέροντας παράλληλα και θέαμα στους φιλάθλους μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω τη θλίψη μου για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ενός εξαιρετικού παράγοντα και ανθρώπου. Θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου…».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.