• Αναζήτηση
 • Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης βάζει υπογραφές και μοιράζει κρατικό χρήμα

  Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου με… έξι υπογραφές μοίρασε 269.500 ευρώ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε μπαράζ υπογραφών αποφάσεων με τις οποίες μοιράζονται 203.000 ευρώ σε πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς αλλά και για… φωτοτυπίες προχώρησε η νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

  Βαδίζοντας στα χνάρια της προκατόχου της, Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία μοίραζε πεντοχίλιαρα λίγο πριν αποχωρήσει από τη θέση της προκειμένου να επικεντρωθεί στην υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, η κ. Χατζηγεωργίου πήρε την Τρίτη το στυλό και άρχισε να βάζει υπογραφές μοιράζοντας κρατικό χρήμα, όπως δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος».

  Στις πέντε αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια προβλέπεται:

  – Ποσό 1.500 ευρώ στον πολιτιστικό σύλλογο «Αβάντες» από το Άβατο Ξάνθης «για χρηματοδότηση διοργάνωσης πολιτιστικής δράσης». Μάλιστα, η αίτηση του συλλόγου κατατέθηκε την ίδια ημέρα με την έγκρισή της.

  Δείτε την απόφαση

  – Ποσό 1.500 στη «Ροή ΚΟΙΝΣΕΠ», η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν την προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Μάλιστα, το αίτημα είχε κατατεθεί επί ημερών Νοτοπούλου.

  Δείτε την απόφαση

  – Ποσό επιχορήγησης 10.000 ευρώ στο Thessaloniki Pride. Το αίτημα είχε υποβληθεί επί υπουργίας Νοτοπούλου στις 6 Φεβρουαρίου. Το ποσό -όπως αναγράφεται- θα διατεθεί «για χρηματοδότηση διοργάνωσης πολιτιστικής εκδήλωσης».

  Δείτε την απόφαση

  – Ποσό έως 10.000 ευρώ σε εταιρεία της Θεσσαλονίκης για να βγάζει φωτοτυπίες για το γραφείο του νομικού συμβούλου του υφυπουργείου, ενώ -λογικά- θα υπάρχει κάποιο φωτοτυπικό μηχάνημα στο Διοικητήριο.

  Δείτε την απόφαση

  – Ποσό 180.000 ευρώ στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας της οποίας προΐσταται η ίδια για την τακτική επιχορήγησή της.

  Δείτε την απόφαση

  Εκτός από τα παραπάνω, η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης υπέγραψε, επίσης, την Παρασκευή απόφαση ανάθεσης ύψους 66.500 ευρώ σε σύμπραξη δύο εταιρειών της διοργάνωσης Διαβαλκανικού forum με συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων από τα Σκόπια που θα διεξαχθεί το διήμερο 5-6 Απριλίου με τίτλο «η ανάπτυξη των διαβαλκανικών υποδομών και δικτύων ως μοχλών προώθησης της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk