Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης βάζει υπογραφές και μοιράζει κρατικό χρήμα

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου με… έξι υπογραφές μοίρασε 269.500 ευρώ

Σε μπαράζ υπογραφών αποφάσεων με τις οποίες μοιράζονται 203.000 ευρώ σε πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς αλλά και για… φωτοτυπίες προχώρησε η νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Βαδίζοντας στα χνάρια της προκατόχου της, Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία μοίραζε πεντοχίλιαρα λίγο πριν αποχωρήσει από τη θέση της προκειμένου να επικεντρωθεί στην υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, η κ. Χατζηγεωργίου πήρε την Τρίτη το στυλό και άρχισε να βάζει υπογραφές μοιράζοντας κρατικό χρήμα, όπως δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Στις πέντε αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια προβλέπεται:

– Ποσό 1.500 ευρώ στον πολιτιστικό σύλλογο «Αβάντες» από το Άβατο Ξάνθης «για χρηματοδότηση διοργάνωσης πολιτιστικής δράσης». Μάλιστα, η αίτηση του συλλόγου κατατέθηκε την ίδια ημέρα με την έγκρισή της.

Δείτε την απόφαση

– Ποσό 1.500 στη «Ροή ΚΟΙΝΣΕΠ», η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν την προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Μάλιστα, το αίτημα είχε κατατεθεί επί ημερών Νοτοπούλου.

Δείτε την απόφαση

– Ποσό επιχορήγησης 10.000 ευρώ στο Thessaloniki Pride. Το αίτημα είχε υποβληθεί επί υπουργίας Νοτοπούλου στις 6 Φεβρουαρίου. Το ποσό -όπως αναγράφεται- θα διατεθεί «για χρηματοδότηση διοργάνωσης πολιτιστικής εκδήλωσης».

Δείτε την απόφαση

– Ποσό έως 10.000 ευρώ σε εταιρεία της Θεσσαλονίκης για να βγάζει φωτοτυπίες για το γραφείο του νομικού συμβούλου του υφυπουργείου, ενώ -λογικά- θα υπάρχει κάποιο φωτοτυπικό μηχάνημα στο Διοικητήριο.

Δείτε την απόφαση

– Ποσό 180.000 ευρώ στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας της οποίας προΐσταται η ίδια για την τακτική επιχορήγησή της.

Δείτε την απόφαση

Εκτός από τα παραπάνω, η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης υπέγραψε, επίσης, την Παρασκευή απόφαση ανάθεσης ύψους 66.500 ευρώ σε σύμπραξη δύο εταιρειών της διοργάνωσης Διαβαλκανικού forum με συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων από τα Σκόπια που θα διεξαχθεί το διήμερο 5-6 Απριλίου με τίτλο «η ανάπτυξη των διαβαλκανικών υποδομών και δικτύων ως μοχλών προώθησης της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk