• Αναζήτηση
 • Μητσοτάκης σε Βέμπερ: Οι γραβάτες στην Ελλάδα έχουν πολιτικό συμβολισμό

  Ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την Κομισιόν Μάνφρεντ Βέμπερ έκοψε την γραβάτα του την Ημέρα της Γυναίκας για να αναδείξει τις απαράδεκτες μισθολογικές διαφορές μεταξύ των δύο φύλων και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει το ίδιο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την Κομισιόν Μάνφρεντ Βέμπερ έκοψε την γραβάτα του την Ημέρα της Γυναίκας με στόχο να αναδείξει τις απαράδεκτες μισθολογικές διαφορές μεταξύ των δύο φύλων και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει το ίδιο.

  Απόψε, ο πρόεδρος της ΝΔ του απάντησε με βίντεο το οποίο ανέβασε στο twitter, εξηγώντας ότι δεν μπορεί να κόψει την γραβάτα του, καθώς «οι γραβάτες στην Ελλάδα έχουν πλέον πολιτικό συμβολισμό».

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συντάσσεται πάντως με την ουσία του μηνύματος του Μάνφρεντ Βέμπερ και τον καλεί να ενισχύσει την προσπάθεια της ΝΔ για την στήριξη των Ελληνίδων με συγκεκριμένα μέτρα.

   

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk