• Αναζήτηση
 • ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση βλάπτει σοβαρά τη χώρα

  «Η κυβέρνηση τροφοδοτεί το έλλειμμα αξιοπιστίας της χώρας», δηλώνει ο γραμματέας του Τομέα Οικονομικών του ΚΙΝΑΛ Φίλιππος Σαχινίδης.

  Την αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε το «πάγωμα» από το Eurogroup της αποδέσμευσης του 1 δις ευρώ προς την Ελλάδα.

  «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Καραμανλικής Δεξιάς – Ακροδεξιάς τροφοδοτεί με τις επιλογές της, όπως φάνηκε και από τη σημερινή απόφαση του Eurogroup, το έλλειμμα αξιοπιστίας της χώρας», τονίζει σε δήλωσή του ο γραμματέας του Τομέα Οικονομικών του ΚΙΝΑΛ Φίλιππος Σαχινίδης.

  «Ενώ η αυστηρή εποπτεία συνεχίζεται, η Κυβέρνηση αδυνατεί να διαπραγματευτεί μείζονα ζητήματα όπως το θέμα της επίλυσης των κόκκινων δανείων και να διασφαλίσει την προστασία της πρώτης κατοικίας των νοικοκυριών που έπληξε η κρίση», προσθέτει ο κ. Σαχινίδης και καταλήγε: «Η Κυβέρνηση αυτή βλάπτει σοβαρά τη χώρα και τους πολίτες».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk