Λευκωσία: Κατάρρευση σπιτού και έρευνα για τυχόν εγκλωβισμένους

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και στο σημείο γίνονται έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένους, αν και το κτίριο ήταν ακατοίκητο

Συναγερμό προκάλεσε στην Πυροσβεστική στην Κύπρο η κατάρρευση διώροφου κτιρίου στην οδό Ιπποκράτους, στην παλιά Λευκωσία.

Η περιοχή όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα philenews.com έχει αποκλειστεί  και στο σημείο βρίσκονται και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι οι οποίοι βοηθούν την Αστυνομία στον εντοπισμό ανθρώπων που μπορεί να βρίσκονταν στο κτίριο, ή να περνούσαν μπροστά από το κτίριο την ώρα της κατάρρευσης και να έχουν καταπλακωθεί από τα μπάζα. Επίσης, οι Αρχές χρησιμοποιούν υπέρυθρη κάμερα που εντοπίζει ανθρώπινη παρουσία.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή Κύπρου», το συγκεκριμένο σπίτι ήταν ακατοίκητο, ενώ παλιά είχε καεί. Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών το κατέστησαν άστατο γι’ αυτό και  η κατάρρευσή του. Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, ανέφερε πως οι δρόμοι στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν γεμίσει μπάζα και προχωρούν στην απομάκρυνσή τους.


Πηγή φωτογραφιών philenews.com

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk