• Αναζήτηση
 • Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Μηνυτήρια αναφορά για τα επεισόδια

  Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε, το πρωί της Πέμπτης, η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Ελλάδος, στρεφόμενη κατά παντός υπευθύνου

  Mηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε, το πρωί της Πέμπτης, η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Ελλάδος, στρεφόμενη κατά παντός υπευθύνου.

  Η Ομοσπονδία ζητεί να διερευνηθεί εάν έχουν διαπραχθεί αδικήματα, όπως – μεταξύ άλλων – αυτά της διέγερσης, πρόκλησης και προσφοράς για την εκτέλεση κακουργήματος, συμμορίας, παράνομης βίας, παράβασης καθήκοντος.

  Στην αναφορά της, κάνει λόγο για ενορχηστρωμένο σχέδιο κατατρομοκράτησης, υποστηρίζοντας ότι η δράση των κουκουλοφόρων στο συλλαλητήριο της Κυριακής δεν ήταν τυχαία, αλλα ενταγμένη σε σχέδιο ανωμαλίας για να διαλυθεί η συγκέντρωση.

  Η Συνομοσπονδία επιρρίπτει παράλληλα ευθύνες στην αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι το επιχειρησαιακό της σχέδιο ήταν εντελώς εσφαλμένο, καθως άφησε τους κουκουλοφόρους να δράσουν ανεξέλεγκτα.

  Η Συνομοσπονδία κατέθεσε αναφορά και στον αρχηγό της ΕΛΑΣ, ζητώντας να ληφθούν όλα τα μέτρα που θα διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των επόμενων συγκεντρώσεων.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk