• Αναζήτηση
 • Στη Γαλλία η ελληνική ομάδα Νέων

  Η εθνική ομάδα στίβου Νέων (Κ23) αναχώρησε για την Μιραμάς της Γαλλίας, προκειμένου το Σάββατο (19/1) να συμμετάσχει στους Μεσογειακούς Αγώνες κλειστού της κατηγορίας.

  Στην αποστολή μετέχουν τέσσερις αθλητές και τρεις αθλήτριες και μεταξύ τους θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου και ο πέμπτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού του 2018, Εμμανουήλ Καραλής.

  Ο Τεντόγλου ευελπιστεί να επαναλάβει τις καλές εμφανίσεις της θερινής περίοδο και να κυνηγήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης. Ο 21χρονος αθλητής έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο, 7.95μ, επίδοση που θα επιδιώξει να βελτιώσει νωρίς στη σεζόν. Τον αγωνιστικό ρυθμό θέλει να βρει ο Εμμανουήλ Καραλής, που επανέρχεται στην αγωνιστική δράση περίπου δέκα μήνες από τον σοβαρό τραυματισμό και θέλει από νωρίς να βρεθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα.

  Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του Οδυσσέα Μουζενίδη, που κάνει τον πρώτο του αγώνα μετά τον τραυματισμό του Σεπτεμβρίου, ωστόσο ευελπιστεί από νωρίς να κυνηγήσει βολές πάνω από τα 18.00 μέτρα. Στα 800μ ο Θάνος Καλάκος συμμετέχει στους αγώνες της χειμερινής περιόδου με στόχο το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, το οποίο είναι 1.49.20 και στο Μιραμάς θα έχει μια πρώτη ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

  Τις δυνάμεις τους σε μια δυνατή διοργάνωση θα δοκιμάσουν τρεις νέες αθλήτριες. Η Αναΐς Καραγιάννη θα τρέξει στα 60μ εμπόδια, η Βαρβάρα Γρίλλου στα 400μ και η Άλκηστις Βαγγέλη θα συμμετάσχει στο ύψος.

  Το πρόγραμμα των Ελλήνων
  Σάββατο 19/1
  12.00 400μ Γυναικών προκρ.
  16.00 Σφαιροβολία (Α) τελικός
  16.20 Επί κοντώ (Α) τελικός
  16.25 60μ εμπόδια (Γ) προκρ.
  17.40 Ύψος (Γ) τελικός
  17.45 Μήκος (Α) τελικός
  17.55 60μ εμποδια (Γ) τελικός
  18.05 800μ (Α) τελικός
  18.20 400μ (Γ) τελικός

  Η ομάδα

  Ανδρες
  800μ.: Θάνος Καλάκος (ΓΣ Γλυφάδας)
  Επί κοντώ: Εμμανουήλ Καραλής (ΓΣ Κηφισιάς)
  Μήκος: Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς)
  Σφαιροβολία: Οδυσσέας Μουζενίδης (Κένταυρος Χαλκιδικής)

  Γυναίκες

  400 μ.: Βαρβάρα Γρίλλου (ΓΣ Αθλος Κερατσίνι)
  60 μ. εμπ.: Αναΐς Καραγιάννη (ΓΣ Κηφισιάς)
  Ύψος: Άλκηστις Βαγγέλη (Αθηναϊκός όμιλος Αθλητισμού)

  Science
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk