Στην οικία του, στον Διόνυσο επιστρέφει, με όλη του την οικοσκευή, ο Νίκος Μανιαδάκης,  πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος στην υπόθεση της Novartis. 

Ο καθηγητής και αναπληρωτής κοσμήτορας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας βρίσκεται στο στόχαστρο των αρχών, οι οποίες χθες διενήργησαν έφοδο τόσο στην (άδεια) οικία του, όσο και σε φιλικό σπίτι στο οποίο φιλοξενήθηκε μετά τη ματαίωση του ταξιδιού του στη Μαδρίτη – όπου και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα. 

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, υποψίες των αρχών είχε ήδη προκαλέσει από τις 27 Δεκεμβρίου,  η κίνηση Μανιαδάκη να ζητήσει άρση των μέτρων προστασίας του. Οι ίδιες πηγές συνδέουν εξάλλου το συγκεκριμένο αίτημα με την έκδοση – τελευταία στιγμή, όπως λένε – των εισιτηρίων του ταξιδιού του. 

Ο συνήγορος Μανιαδάκη, Θεόδωρος Μαντάς, επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή την ανακρίτρια Διαφθοράς Μαρίνα Μπόζνου, που έχει αναλάβει την υπόθεση, ενημερώνοντάς την ότι ο εντολέας του είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση της Δικαιοσύνης και έτοιμος να απολογηθεί για την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας που του αποδίδεται.