Απάντηση σε όσους τον κατηγορούν ότι ήθελε να διαφύγει στο εξωτερικό, έδωσε ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση της Novartis Νίκος Μανιαδάκης.

Ο κ. Μανιαδάκης μετά τις αποκαλύψεις του για τις πιέσεις που δέχθηκε προκειμένου να στοχοποιήσει συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση της Novartis , δήλωσε σήμερα, ότι δεν είχε κανένα λόγο να διαφύγει στο εξωτερικό, σημειώνοντας μάλιστα πως από την πρώτη στιγμή που κατέστη κατηγορούμενος, δήλωσε τη διαθεσιμότητά του για να παρασταθεί όποτε και όπου του ζητηθεί από τις διωκτικές ή δικαστικές Αρχές, ώστε να αποδείξει την αθωότητά.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του κ. Μανιαδάκη στο iefimerida:

«Δεν έχω να κρύψω το παραμικρό και γι’ αυτό άλλωστε δεν είχα κανένα λόγο να διαφύγω στο εξωτερικό. Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα ότι πλέον έχω καταστεί κατηγορούμενος, δηλώνω όχι απλώς τη διαθεσιμότητά μου, αλλά και τη βαθύτατη επιθυμία μου να παρασταθώ όπου και όποτε μου ζητηθεί από τις διωκτικές ή δικαστικές Αρχές, ώστε να αποδείξω περίτρανα την αθωότητά μου. Να σημειωθεί ότι έχω ήδη υποβάλει την παραίτησή μου από την εργασία μου στο εξωτερικό και συνεχίζω να είμαι εγκατεστημένος στη μόνιμη κατοικία μου στον Διόνυσο Αττικής».