Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΒΙΚΟΣ Α.Ε., απέσπασε για πέμπτη φορά την κορυφαία διάκριση “True Leader” για το οικονομικό έτος 2017, στον ετήσιο θεσμό επιχειρηματικότητας που διοργανώνει ο Όμιλος ICAP. H συνεχής εξέλιξη είναι πρωταρχικής σημασίας για τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε και η κινητήριος δύναμη για τη διαρκή ανάπτυξη των προϊόντων της, που πληρούν τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές και τα ανώτερα ποιοτικά κριτήρια. Πάντοτε προσηλωμένη στη φιλοσοφία της και πιστή στις αξίες της η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στις ηγετικές θέσεις του κλάδου της ως μια από τις πιο υγιείς επιχειρήσεις της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΒΙΚΟΣ Α.Ε. σημείωσε αύξηση προσωπικού της τάξεως του 9.5% και αύξηση 4.21% στον τζίρο της o oποίος διαμορφώθηκε σε 70.574.000€.

Ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της BIKOΣ Α.Ε., δήλωσε: «Όσο εύκολο και αν ακούγεται είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί η ολιστική προσέγγιση και η συνέπεια στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας σε όλο το φάσμα της λειτουργίας μας στο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρησή που βασιζόμαστε στο προσωπικό μας και βρισκόμαστε σε διαρκή  ανάπτυξη σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, αυτή του νερού και των αναψυκτικών. Αυτό είναι που μας κάνει πραγματικούς ηγέτες. Ευχαριστούμε για 5η φορά και του χρόνου ξανά!»

Η φετινή βράβευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο «Επίσημης Τελετής» ως γιορτή του υγιούς επιχειρείν, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 300 περίπου υψηλόβαθμα Στελέχη των σημαντικότερων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης αλλά και των σημαντικότερων Φορέων Επιχειρηματικότητας της χώρας μας.