Ελεύθεροι με όρους οι 8 συλληφθέντες για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού

Στον ενεχυροδανειστή Ριχάρδο και τον φερόμενο ως υπαρχηγό του κυκλώματος, Τούρκο, επιβλήθηκε εγγυοδοσία 200.000 ευρώ σε έναν έκαστο

Δέκα ημέρες μετά την κατάρρευση της κατηγορίας (στις 4 Δεκεμβρίου) περί λαθρεμπορίας, καθώς και αυτών του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της εγκληματικής οργάνωσης και την ανάκληση – από την ανακρίτρια –  των ενταλμάτων προσωρινής κράτησης, οι εμπλεκόμενοι ετοιμάζονται για την αποφυλάκιση τους.

Με απόφαση – βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού Συμβουλίου ελεύθεροι αφήνονται  οι οκτώ που είχαν προφυλακιστεί στην υπόθεση του χρυσού.

Στον ενεχυροδανειστή Ριχάρδο και τον φερόμενο ως υπαρχηγό του κυκλώματος, Τούρκο, επιβλήθηκε εγγυοδοσία 200.000 ευρώ σε έναν έκαστο.

Τους επεβλήθησαν επίσης οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Να σημειωθεί ότι την περασμένη Παρασκευή, η εισαγγελέας είχε προτείνει στο Σύμβουλο την άρση της προσωρινής κράτησης για τους οκτώ και την αντικατάσταση της με περιοριστικούς όρους.

Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk