Συναρπαστικές ήταν και φέτος οι αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς λιγκ. Απομένει πλέον μόνο μια αγωνιστική, προκειμένου να δούμε ποιες ομάδες θα περάσουν στην επόμενη φάση των νοκ άουτ αγώνων και ποιες τρίτες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα μετακινηθούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Όμιλος A: Ατλέτικο Μαδρίτης 12, Ντόρτμουντ 10, Μπριζ 5, Μονακό 1

Οι θέσεις έχουν ξεκαθαρίσει στον πρώτο όμιλο. Η Μπριζ θα είναι σίγουρα τρίτη και η Μονακό σίγουρα τέταρτη, ενώ η πρώτη και η δεύτερη θέση θα κριθεί στα εκτός έδρας ματς της Ατλέτικο κόντρα στη Μπριζ και της Ντόρτμουντ κόντρα στη Μονακό. Στοιχηματικά πιστεύουμε πως έχει ενδιαφέρον το διπλό της Ντόρτμουντ στο Πριγκιπάτο. Η απόδοση της Betshopστο 1,71 φαίνεται εξαιρετική δεδομένη της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η Μονακό δεν είναι καθόλου καλή και φαίνεται να τα έχει ουσιαστικά παρατήσει εδώ και καιρό.

Όμιλος B: Μπαρτσελόνα 13, Τότεναμ 7, Ιντερ 7, Αϊντχόβεν 1

Στον όμιλο B η Μπαρτσελόνα έχει «καθαρίσει» την πρώτη θέση, η Αϊντχόβεν είναι σίγουρα τελευταία και η μάχη γίνεται ανάμεσα σε Τότεναμ και Ίντερ για το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης και ποια ομάδα θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Το πλεονέκτημα εδώ το έχει η Ίντερ, η οποία παίζει στην έδρα της κόντρα στην αδιάφορη Αϊντχόβεν, ενώ η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τότεναμ. Παρότι η Μπαρτσελόνα δεν είναι ποτέ αδιάφορη, η Τότεναμ θα τα δώσει όλα για την πρόκριση. Το Χ2 Διπλή Ευκαιρία της Betshopφαντάζει λίγο ριψοκίνδυνο αλλά μάλλον δεν είναι υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες στα επίπεδα του 1,76.

Όμιλος C: Νάπολι 9, Παρί Σεν Ζερμέν 8, Λίβερπουλ 6, Ερυθρός Αστέρας 4

Πολύ πιο ανοιχτά είναι τα πράγματα στον όμιλο C. Εδώ χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσοχή. Νάπολι, Παρί και Λίβερπουλ διεκδικούν από την πρώτη έως την τρίτη θέση, ενώ και ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι καθόλου αδιάφορος και μπορεί θεωρητικά να διεκδικήσει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική την Νάπολι και ο Ερυθρός Αστέρας την Παρί. Παρότι ο άσσος της Λίβερπουλ φαίνεται ελκυστικός στο 1,64 της Betshop, θα προτείναμε να το σκεφτείτε περισσότερο καθώς στη Νάπολι αρκεί και η ισοπαλία προκειμένου να είναι τουλάχιστον δεύτερη.

Όμιλος D: Πόρτο 13, Σάλκε 8, Γαλατασαράι 4, Λοκομοτίβ Μόσχας 3

Στον όμιλο Dη Πόρτο είναι σίγουρα πρώτη, η Σάλκε σίγουρα δεύτερη και η μάχη για την Τρίτη θέση κρίνεται ανάμεσα σε Γαλατασαράι και σε Λοκομοτίβ Μόσχας. Η απόδοση του 2,05 της Betshopγια τον άσσο της Γαλατασαράι κόντρα στην Πόρτο είναι καλή, καθώς οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη και η Πόρτο δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο για τη νίκη.

Όμιλος E: Μπάγερν Μονάχου 13, Άγιαξ 11, Μπενφίκα 4, ΑΕΚ 0

Στον όμιλο Eτα πράγματα είναι απλά και μόνο διαδικαστικά. Η πρώτη θέση δεν έχει κριθεί αλλά Μπάγερν Μονάχου και Άγιαξ είναι σίγουρα στην επόμενη φάση και η Μπενφίκα στο Γιουρόπα Λίγκ. Δεν πιστεύουμε πως υπάρχει κάποιο σημείο στοιχηματικά στο οποίο να αξίζει να ποντάρει κανείς.

Όμιλος F: Μάντσεστερ Σίτι 10, Λυών 7, Σαχτάρ Ντόνετσκ 5, Χόφενχαϊμ 3

Πολύ ανοιχτά είναι τα πράγματα στον όμιλο Fτου Τσάμπιονς Λιγκ. Πιθανότατα η Σίτι θα είναι πρώτη, καθώς αντιμετωπίσει στο Μάντσεστερ την Χόφενχαίμ, που δεν φαίνεται ικανή για κάτι ουσιαστικό. Όλο το ενδιαφέρον υπάρχει στο Σαχτάρ – Λυών, στο οποίο όλα τα αποτελέσματα είναι δυνατά. Η απόδοση της Betshop για τη νίκη της Σαχτάρ είναι στο 2,28 και φαίνεται πολύ ελκυστική. Βέβαια η Λυών είναι ικανοποιημένη και με την ισοπαλία.

Όμιλος G: Ρεάλ Μαδρίτης 12, Ρόμα 9,Πλζεν 4, ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4

Στον όμιλο G η Ρεάλ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση του ομίλου καθώς αγωνίζεται στη Μαδρίτη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το Πλζεν – Ρόμα έχει ένα ενδιαφέρον. Η Πλζεν θέλει 1 τουλάχιστον βαθμό, με τη Ρόμα να είναι σχεδόν αδιάφορη. Δεν θα προτείνουμε κάποιο σημείο στα συγκεκριμένα παιχνίδια του ομίλου G, γιατί με βάση τις αποδόσεις δεν βλέπουμε κάποια ευκαιρία.

Όμιλος H: Γιουβέντους 12, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 10, Βαλένθια 5, Γιανγκ Μπόις 1

Στον όμιλο H Γιουβέντους και Μάντσεστε Γιουνάιτεντ έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ η Βαλένθια θα είναι τρίτη.  Θα προτείνουμε εδώ έναν συνδυασμό παρολί με Χ2 της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ στην έδρα της Βαλένθια (1,50 στη Betshop) και διπλό της Γιουβέντους στην Ελβετία (1,49 στη Betshop). Η συνολική απόδοση του παρολί είναι 2,24.

H Betshop πέρα από την εξαιρετική σε αποδόσεις πλατφόρμα του διαδικτυακού στοιχήματος, διαθέτει και ένα διαδικτυακό καζίνο, με μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, με φρουτάκια και παιχνίδια με τράπουλα ή ρουλέτα. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες με αξιολογήσεις χρηστών, στις οποίες μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη δημοφιλή εταιρία που διαθέτει άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα.