• Αναζήτηση
 • Κουμουτσάκος: Οι αρνητικές συνέπειες της συμφωνίας των Πρεσπών ήρθαν πολύ γρήγορα

  «Η κυβέρνηση κλυδωνίζεται. Ακόμα και εκείνοι που φλέρταραν με την ιδέα να ψηφίσουν τη συμφωνία βρίσκονται πλέον ευθέως αντιμέτωποι με τα αποτελέσματά της, πριν καν εφαρμοστεί», ανέφερε τομεάρχης της ΝΔ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Η συμφωνία των Πρεσπών αμφισβητείται. Η κυβέρνηση κλυδωνίζεται. Ακόμα και εκείνοι που φλέρταραν με την ιδέα να ψηφίσουν τη συμφωνία βρίσκονται πλέον ευθέως αντιμέτωποι με τα αποτελέσματά της, πριν καν εφαρμοστεί», ανέφερε τομεάρχης της ΝΔ , Γ. Κουμουτσάκος.

  «Οι αρνητικές συνέπειες της συμφωνίας των Πρεσπών ήρθαν πολύ γρήγορα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον Σκάι, αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ περί εκμάθησης της «μακεδονικής γλώσσας» στα ελληνικά σχολεία.

  Ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός γράφει σήμερα (σ.σ σε άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών) ότι δεν κάνει εξωτερική πολιτική χάριν τρίτων. Όλοι όμως αναρωτιούνται τι συγκεκριμένο κερδίζει η χώρα μας από τη συμφωνία των Πρεσπών.

  Αποδεικνύεται ότι ωφελούνται μονομερώς τα Σκόπια και όχι η Ελλάδα.

  Ακόμη, ο ίδιος χαρακτήρισε «για το θεαθήναι» τις αντιδράσεις του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ.

  «Μπορούσε να σταματήσει τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά κατέληξε να κρατά το στυλό της υπογραφής με την ψήφο του», όπως είπε.

  Τέλος, υπογράμμισε ότι «η ΝΔ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ψηφίσει αυτήν την επιζήμια συμφωνία, ούτε σε αυτήν τη Βουλή, ούτε στην επόμενη, εάν έρθει τότε προς κύρωση.
  Το μήνυμα έχει γίνει σαφές προς όλες τις πλευρές εντός και εκτός συνόρων».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk