• Αναζήτηση
 • Τα νέα από τη Lucia’s Farm

  Σίγουρα έχετε δει τα πολύχρωμα ντοματίνια της εταιρείας Lucia’s Farm στα σουπερμάρκετ, αφού υπάρχουν παντού και σε μεγάλη ποικιλία. Το γνωρίζατε όμως ότι πρόσφατα διέθεσε στην αγορά και τις πρώτες ελληνικές baby πατάτες τύπου «ραγού»;

  Σε μια ιδιαιτέρως ζεστή, αλλά και ενημερωτική εκδήλωση, στο «Upper» μπιστρό, στο κέντρο της Αθήνας, ο κ. Θ. Ευθυμιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Farming, η οποία διακινεί τα προϊόντα Lucia’s Farm και οι συνεργάτες του, έκαναν μια σύντομη παρουσίαση του brand, το οποίο χαρακτηρίζεται από σταθερή ποιότητα, την υπέροχη γεύση και άρωμα των προϊόντων του. Σε μεγάλο βαθμό αυτά οφείλονται στην υδροπονική καλλιέργεια της ντομάτας (καλλιέργεια φυτών χωρίς χώμα, που στηρίζεται στο γεγονός ότι τα φυτά δεν χρειάζονται χώμα για να αναπτυχθούν γιατί λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από το νερό), η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον, γιατί ελαχιστοποιεί την χρήση χημικών και καταναλώνει πολύ λιγότερο νερό από τις κλασικές μεθόδους.

  Ειδικότερα σε ότι αφορά την πατάτα ο κ. Θ. Ευθυμιάδης, συμπλήρωσε ότι οι πατάτας Lucia’s Farm, επιλέγονται μετά από χρόνια δοκιμών, τόσο στο χωράφι όσο και γευστικά ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα. Οι πατάτες είναι μονοποικιλιακές ώστε να αναγνωρίζονται από τον καταναλωτή. Το νέο προϊόν της εταιρίας είναι η baby πατάτα Lucia’s Farm τύπου «ραγού»,  που έρχεται να καλύψει μια νέα ανάγκη της ελληνικής αγοράς αφού μέχρι τώρα όλες οι ποσότητες του είδους ήταν εισαγόμενες.

  Τέλος ο Brand Ambassador, chef κ. Σωτήρης Κοντιζάς, αναφέρθηκε στην βιωματική εμπειρία του επισκεπτόμενος  τους χώρους του θερμοκηπίου όπου καλλιεργούνται τα ντοματίνια Lucia’s Farm: «Εχει μεγάλη σημασία που τα προϊόντα της Lucia’ s Farm είναι τυποποιημένα. Έτσι γνωρίζουμε, εμείς που τα χρησιμοποιούμε πολύ, πόσο γευστικά και ποιοτικά ξεχωριστά είναι. Το ίδιο πρέπει να γίνεται με όλα τα προϊόντα». Μεγάλη εντύπωση του προκάλεσε ο φυσικός τρόπος της γονιμοποίησης από τους βομβίνους,  η φυσική καταπολέμηση των «κακών» εντόμων από τα καλά έντομα και η θετική διάθεση στο εργασιακό περιβάλλον.

  Γευσιγνώστης
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk