Leasing αυτοκινήτου όχι μόνο για τις μεγάλες επιχειρήσεις και εταιρίες αλλά και για τους ελεύθερους επαγγελματίες ή τους ιδιώτες; Η ιδέα μπορεί να ξαφνιάζει λίγο αρχικά, όπως συμβαίνει με κάθε πρωτότυπη ιδέα. Αξίζει ωστόσο τον κόπο να τη διερευνήσει κανείς με μια πιο ελεύθερη, out of the box λογική και ίσως ανακαλύψει πως πρόκειται για την ιδανική επιλογή!

O αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Αρίστιππος ο Κυρηναίος, μαθητής του Σωκράτη και υπέρμαχος της μόνιμης εσωτερικής ελευθερίας, είχε διατυπώσει ως κανόνα ζωής το «Έχω και ουκ έχομαι». Το μεταγενέστερο λατινικό ρητό “Habere non haberi” σημαίνει «Να κατέχεις, όχι να κατέχεσαι». Πόσο όμως στη σημερινή εποχή ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου (ιδιώτης ή ελεύθερος επαγγελματίας) δεν «κατέχεται» τελικά από την ιδιοκτησία ή την απόκτηση ενός οχήματος με ό,τι αυτή συνεπάγεται; Κατά πόσο δεν διακατέχεται από τα άγχη της, όπως το έξοδο της αγοράς ή της απόσβεσής της (που σημαίνει δέσμευση ενός κεφαλαίου, ασχέτως αν οι συνθήκες μεταβληθούν), την συντήρηση, τα τέλη κυκλοφορίας, τα έξοδα ασφάλισης, το service, μια πιθανή μεταπώληση καθώς και απρόβλεπτες δαπάνες όπως ζημιές λόγω ατυχήματος ή μηχανικές βλάβες; Από όλα τα παραπάνω ακριβώς, σας απαλλάσσει ένα προσαρμοσμένο στα μέτρα σας συμβόλαιο leasing (εσείς δεν θα έχετε άλλη έννοια παρά μόνο αν το αυτοκίνητο έχει καύσιμα!) προσφέροντας  ελευθερία, πρακτικότητα, οδική ασφάλεια  και ευελιξία.

Με το leasing αυτοκινήτου (μακροχρόνια μίσθωση) πληρώνοντας ένα σταθερό μηνιαίο ποσό χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο της επιλογής σας για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να δεσμεύσετε το κεφάλαιό σας για την αγορά του. Υπολογίζετε, έτσι εκ των προτέρων τις δαπάνες σας και είστε, επιπλέον σίγουροι ότι θα υπάρχει πάντα στη διάθεσή σας όχημα αντικατάστασης εφόσον χρειαστεί.

Αγαπάτε τις αλλαγές και επιθυμείτε να οδηγείτε ένα καινούριο όχημα κάθε 3 με 5 χρόνια που ν’ αντανακλά την ιδανική εικόνα της επιχείρησης ή της οικογένειάς σας; Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα τις δυνατότητες που προσφέρει το leasing, επιλέγοντας από τα νεότερα μοντέλα αυτοκινήτων με τα χαρακτηριστικά που σας εξιτάρουν. Ίσως μάλιστα βρεθείτε να οδηγείτε ακόμη και ένα αυτοκίνητο που ούτε καν θα φανταζόσαστε ότι μπορείτε ν’ αποκτήσετε. Εδώ βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή του το motto «όταν δεν σου ανήκει τίποτα, είσαι ελεύθερος να έχεις τα πάντα»! Βέβαια, ακόμη και οι λάτρεις της ελευθερίας, αναζητούν τη δέσμευση με ό,τι αγαπήσουν πραγματικά: αν στο τέλος του συμβολαίου σας συνειδητοποιήσετε ότι δεν θέλετε ν’ αποχωριστείτε το αυτοκίνητο leasing που τόσο καιρό οδηγούσατε υπάρχει -και πάλι- επιλογή: να το αγοράσετε σε μια πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Επισκεφτείτε το www.leaseplan.gr για περισσότερες πληροφορίες και ανακαλύψτε τα Special Deals που συνεχώς ανανεώνονται και τις επετειακές προτάσεις για τα 15 χρόνια λειτουργίας της LeasePlan στην Ελλάδα.