• Αναζήτηση
 • Κρατικό Νίκαιας: Συνοδός ασθενούς τραυματίστηκε όταν κατέρρευσε το ταβάνι θαλάμου

  Τριτοκοσμικές συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Κατέρρευσε χθες το μεσάνυχτα το ταβάνι σε θάλαμο νοσηλείας στην ορθοπεδική κλινική και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα νεαρού ασθενή που σήμερα θα χειρουργούταν

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τριτοκοσμικές συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Κατέρρευσε χθες το μεσάνυχτα το ταβάνι σε θάλαμο νοσηλείας στην ορθοπεδική κλινική και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα νεαρού ασθενή που σήμερα θα χειρουργούταν.

  Αυτό καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, τονίζοντας ότι ο υποδομές και ο εξοπλισμός των Νοσοκομείων είναι σε πολύ κακή κατάσταση λόγω έλλειψης συντήρησης.

  «Πόσο πρέπει να φωνάξουμε για να μας ακούσει η κυβέρνηση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ τονίζοντας ότι «προτιμούν να διαθέτουν 18.600 ευρώ να βάψουν το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και να αλλάξει κουρτίνες η κα Νοτοπούλου αντί να συντηρήσουν τα Νοσοκομεία».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk