Με σφοδρότητα επιτέθηκε ο Πάνος Καμμενος στον βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο, εν μέσω της κόντρας που έχει ξεσπάσει στις τάξεις της κυβέρνησης ανάμεσα στους δύο εταίρους, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.  με στελέχη του μείζονος κυβερνητικού εταίρου να μην μπορούν να «χωνέψουν» την ατομική ατζέντα που επέδειξε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ταξίδι του στις ΗΠΑ και να ζητούν παραίτησή του από το υπουργείο.

Με νέο λεκτικό παραλήρημα ο Πάνος Καμμένος απάντησε επί προσωπικού, χαρακτηρίζοντας «φουκαρά» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και λέγοντας πως «ήρθε να μου ζητήσει ρουσφέτια αλλά του είπα αγόρι μου, φύγε, δεν κάνουμε πλέον ρουσφέτια και από τότε τα έχει βάλει μαζί μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αλλά και με τηλεοπτική του εμφάνιση στον Αντ1, ζήτησε την παραίτηση του Πάνου Καμμένου από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αφού «στις Ηνωμένες Πολιτείες έβαλε τη δική του ατζέντα, η οποία προσπαθεί να προσανατολίσει διαφορετικά την εξωτερική πολιτική της χώρας. Αν συνεχίζει να έχει αυτή την άποψη και για τις βάσεις και για τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι σε μία άλλη γραμμή».

Παπαδόπουλος: Όλος ο νομός ζητά το μουσείο, ο Καμμένος το ονομάζει ρουσφέτι

Η πρόκληση δεν έμεινε αναπάντητη από τον Σάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος μιλώντας στον Real Fm έδωσε εξηγήσεις, τονίζοντας ότι «ένα αίτημα της κοινωνίας των Τρικάλων, ένα στρατόπεδο στην περιοχή μας να γίνει διαχρονικό ιστορικό μουσείο το οποίο το ζητά η δημοτική Αρχή και όλοι οι φορείς του νομού. Του ζητήσαμε εδώ και πάνω από ένα χρόνο μία συνάντηση για να το προωθήσουμε και λέει ότι είναι ρουσφέτι».