Ο Αριστείδης Φωκάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Ένωση Κέντρου

Απέστειλε την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του στον Πρόεδρο της Βουλής

Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων ανακοίνωσε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Αριστείδης Φωκάς.

Ο κ. Φωκάς έχει αποστείλει επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον Πρόεδρο της Βουλής, στην οποία περιγράφει ως λόγους για την απόφασή του, την έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης και την έλλειψη θάρρους για την αντιμετώπιση των παθογενειών.

Ο κ. Φωκάς σημειώνει πως αποχωρεί από την Ένωση Κεντρώων, καθώς θέλει να συνεχίσει – όπως λέει – με όλες του τις δυνάμεις να παλεύει για το καλό της πατρίδας του και του τόπου του και να υπηρετεί τα θεμελιώδη συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας: «Η αποχώρησή μου συνοδεύεται από τη βεβαιότητα ότι ανταποκρίθηκα πλήρως απέναντι στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα της Ένωσης Κεντρώων, αλλά και των εν γένει υποχρεώσεων μου απέναντι στο κόμμα. Η έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης, η έλλειψη θάρρους να τα βάλουμε με τις παθογένειες, με ανάγκασαν να πάρω τη δύσκολη αυτή απόφαση, να ανεξαρτητοποιηθώ σήμερα, από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων».

Τέλος, ο κ. Φωκάς δήλωσε πως τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι γι αυτόν προτεραιότητα και δεν θα σταματήσει να τα υπηρετεί λεπτό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης