• Αναζήτηση
 • Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πράσινο φως στην εξαγορά της Προμηθευτικής από τον Μασούτη

  Την έγκριση της γνωστοποίησης απόκτησης αποκλειστικού ελέγχου από την Μασούτης στην Προμηθευτική ανακοίνωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Την έγκριση της γνωστοποίησης απόκτησης αποκλειστικού ελέγχου από την Μασούτης στην Προμηθευτική ανακοίνωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού.
  Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η επιτροπή, σε Ολομέλεια, ενέκρινε ομόφωνα την από 15.05.2018 γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση, βάσει της οποίας η εταιρία «ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ – ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ» αποκτά τον αποκλειστικό έλεγχο επί της εταιρίας «ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» μέσω της εξαγοράς του συνόλου των μετοχών της.
  Η έγκριση έγινε στη βάση δέσμευσης την οποία η Μασούτης ανέλαβε έναντι της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την εκποίηση ενός καταστήματος της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ στη Χώρα της Άνδρου.
  Για τη συγκεκριμένη συγκέντρωση είχε κινηθεί η διαδικασία πλήρους διερεύνησης, λόγω των σοβαρών αμφιβολιών που προκαλούνταν ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού, ιδίως ως προς τη δημιουργία ή ενίσχυση δεσπόζουσας θέσης στον κλάδο λιανικής πώλησης ειδών σούπερ μάρκετ, στην επιμέρους τοπική αγορά της Χώρας της Άνδρου.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk