• Αναζήτηση
 • Αναστολή πλειστηριασμών στην Αττική

  Αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί οι οποίοι διενεργούντια στην Αττική μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ οι ήδη προγραμματισμένοι αναβάλλονται για 2-3 μήνες, ύστερα από συνεννόηση που έγινε με συμβολαιογράφους και τράπεζες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί οι οποίοι διενεργούντια στην Αττική μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ οι ήδη προγραμματισμένοι αναβάλλονται για 2-3 μήνες, ύστερα από συνεννόηση που έγινε με συμβολαιογράφους και τράπεζες.

  Τα παραπάνω υπενθύμισαν πηγές του υπουργείου Οικονομίας με αφορμή δηλώσεις του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

  Σημειώνεται ότι διενεργούνται κανονικά οι πλειστηριασμοί στην υπόλοιπη χώρα, καθώς και πλειστηριασμοί που δεν αφορούν σε τράπεζες αλλά είναι ιδιωτικοί (π.χ. εταιρεία εναντίον άλλης εταιρείας ή εργαζόμενος εναντίον εταιρείας).

  Το σχετικό δελτίο Τύπου των συμβολαιογράφων αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

  «Λόγω της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας, όσοι συνάδελφοι διενεργούν σήμερα Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, αύριο Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, πλειστηριασμούς των τραπεζών στο λεκανοπέδιο της Αττικής, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την επισπεύδουσα τράπεζα και να λάβουν οδηγίες από τον επισπεύδοντα για την αναστολή των συγκεκριμένων πλειστηριασμών.

  Σημειώνεται ότι, υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των τραπεζών και του συλλόγου μας, για την αναστολή των πλειστηριασμών των τραπεζών στο λεκανοπέδιο της Αττικής και μόνο.

  Στην υπόλοιπη περιφέρεια του συλλόγου μας, η τυχόν αναστολή των πλειστηριασμών, θα γίνει αποκλειστικά και μόνο με πρωτοβουλία της επισπεύδουσας τράπεζας».

  Οικονομία