• Αναζήτηση
 • EGYPTAIR: Αθήνα – Κάιρο με έκπτωση 40%

  Η EGYPTAIR, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου και μέλος της STAR ALLIANCE, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του επιβατικού κοινού, προσφέρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, 40% έκπτωση στα ναύλα των εισιτηρίων σε περιορισμένες θέσεις στις κατηγορίες economy και business για τις πτήσεις Αθήνα - Κάιρο.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Η EGYPTAIR, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου και μέλος της STAR ALLIANCE, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του επιβατικού κοινού, προσφέρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, 40% έκπτωση στα ναύλα των εισιτηρίων σε περιορισμένες θέσεις στις κατηγορίες economy και business για τις πτήσεις Αθήνα – Κάιρο. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 15 Ιουλίου 2018 και αφορούν σε ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 20 Αυγούστου έως και 10 Δεκεμβρίου 2018.
  Επιπλέον, η EGYPTAIR προσφέρει 35% έκπτωση στα ναύλα των εισιτηρίων σε όλες τις κατηγορίες θέσεων και για όλους τους προορισμούς του δικτύου της, στις  πτήσεις από Αθήνα και με ενδιάμεση στάση το Κάιρο. Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει επίσης για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 15 Ιουλίου 2018 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 20 Αυγούστου έως και 10 Δεκεμβρίου 2018.
  Για τους επιβάτες των συγκεκριμένων κρατήσεων, αλλά και όλων των άλλων κρατήσεων,  η EGYPTAIR προσφέρει σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Επίσης, σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων) και το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία).
  Κοινωνία