• Αναζήτηση
 • Motor Oil: Eξαγόρασε το 90% της NRG Trading House Ενεργειακή

  Στην εξαγορά του 90 % της NRG Trading House Ενεργειακή προχώρησε η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ, σηματοδοτώντας την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας. Πρόκειται για μια κίνηση που διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στη συγκεκριμένη αγορά της στην Ελλάδα, το οποίο έχει περιγράψει το vima.gr με πρόσφατα ρεπορτάζ.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Στην εξαγορά του 90 % της NRG Trading House Ενεργειακή προχώρησε η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ, σηματοδοτώντας την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας. Πρόκειται  για μια κίνηση που  διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στη συγκεκριμένη αγορά της στην Ελλάδα, το οποίο έχει περιγράψει το vima.gr με πρόσφατα ρεπορτάζ.
  Με την εξαγορά η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της διαθέτοντας, πέραν της διύλισης, παρουσία στους τομείς του αεροπορικού καυσίμου, του φυσικού αερίου και της έρευνας & εκμετάλλευσης κοιτασμάτων πετρελαίου (upstream).
  Η NRG TRADING HOUSE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., αποτέλεσε φυσική συνέχεια της πολύχρονης και επιτυχημένης παράδοσης του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή στον τομέα της Ενέργειας. Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2012 και αποτελεί μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η δυναμική της πορεία αποτυπώνεται στην ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της ο οποίος τη χρήση 2017 διαμορφώθηκε σε 86 εκατ. Ευρώ έναντι 48,5 εκατ. Ευρώ το 2016 και 16,5 εκατ. Ευρώ το 2015. Διαθέτει ισχυρό πελατειακό χαρτοφυλάκιο, που περιλαμβάνει μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και σημαντικό μερίδιο μεταξύ των οικιακών καταναλωτών.
  O κ Αλέξανδρος Χανδρής, Διευθύνων Σύμβουλος της NRG δήλωσε:
  «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για την nrg και τους ανθρώπους της. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την ψήφο εμπιστοσύνης που έδειξε στην nrg ο Όμιλος της MOTOR OIL. Μια ψήφος εμπιστοσύνης που δόθηκε όχι μόνο στον καινοτόμο και υγιή τρόπο λειτουργίας της, και στις εσωτερικές της αξίες, που οδήγησαν στην επιτυχία της αυτά τα χρόνια,  αλλά και στους ίδιους τους ανθρώπους που την απαρτίζουν. Με απόλυτο σεβασμό στο προσωπικό όραμα, την ομαδική προσπάθεια και το προσωπικό ταλέντο όλων των ανθρώπων της nrg, προχωράμε μπροστά. Σήμερα η nrg είναι πιο δυνατή από ποτέ».
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk