¨Νέες βολές κατά των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Καμμένος υποστηρίζοντας για μία ακόμη φορά ότι στην τελευταία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας έριξαν στο τραπέζι την πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών αλλά τελικά δεν προχώρησε.

Σημείωσε ακόμη λέγοντας ότι από τη στιγμή που η ΚΟ των ΑΝΕΛ δεν εξουσιοδότησε τον αρμόδιο υπουργό να υπογράψει, η συμφωνία για το Σκοπιανό είναι άκυρη ενώ με τη συμφωνία εκτίμησε ότι «ανοίγει θέμα αλλαγής συνόρων».

Αναφερόμενος στο tweet του Πάνου Καμμένου (Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή … κουτσός ο παίχτης) λίγα λεπτά μετά το ναι του Δ. Καμμένου στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ο ανεξάρτητος βουλευτής κάλεσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ αν έχει αποδείξεις για αυτά που τον κατηγορεί να τις φέρει. «Να αφήσουμε υπονοούμενα. Ο υπαινιγμός του Πάνου Καμμένου έχει να κάνει με τη ΝΔ και δεν έχει καμία βάση» είπε.

Ο Δημήτρης Καμμένος υποστήριξε ακόμη πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τη ΝΔ. «Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάποια πρόταση, είμαι ανεξάρτητος».