• Αναζήτηση
 • Κατρούγκαλος: Είναι εσφαλμένη η απόφαση του Αρείου Πάγου, την έχουμε ανακαλέσει

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Διευκρινίσεις για τη απόφαση του Αρείου Πάγου η οποία κρίνει πως «δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και κατά συνέπεια μακεδονικός πολιτισμός και μακεδονική γλώσσα» έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

  «Εάν υπήρχε μια απόφαση που θα μπορούσαμε να την κάνουμε εκτελεστή, θα την στέλναμε στα Σκόπια και θα είχε τελειώσει το θέμα. Τα δικαστήρια δεν χαράσσουν εθνική πολιτική, δεν μπορεί να υπάρχουν αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις για την διπλωματία και την ιστορία.  Παραχαράσσετε την συμφωνία συστηματικά, αλλά και την απόφαση του Αρείου Πάγου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρούγκαλος.

  «Την έχουμε ανακαλέσει αυτή την απόφαση του Αρείου Πάγου ως χώρα και το 2009, μετά τις αντιδράσεις του ΟΗΕ, και το 2015. Είναι εσφαλμένη» τόνισε παραπέμποντας σε προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις. Προσπαθήσατε να κάνετε πολλαπλή λαθροχειρία… να ντρέπεστε, να μην υπερηφανεύεσθε. Διαβάστε και λίγο. Να ντρέπεστε για αυτά που έχετε κάνει» σημείωσε ο κ. Κατρούγκαλος» συμπλήρωσε ο ίδιος.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk