• Αναζήτηση
 • Καμμένος: Το 2017 ζητούσε δημοψήφισμα και Συμβούλιο Αρχηγών

  Είναι Οκτώβριος του 2017 και ο Πάνος Καμμένος πραγματοποιεί ομιλία σε εκδήλωση κατά την οποία βραβεύτηκε από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ιδρυμα Θεσσαλονίκης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Είναι Οκτώβριος του 2017 και ο Πάνος Καμμένος πραγματοποιεί ομιλία σε εκδήλωση κατά την οποία βραβεύτηκε από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ιδρυμα Θεσσαλονίκης.

  Είναι μόλις μία ημέρα πριν από την εθνική εορτή και φορώντας την τιμητική τήβεννο ο υπουργός Αμυνας κάνει…διάλεξη για το Σκοπιανό και την… πατριωτική οργή του σχετικά με το όνομα.

  Τότε το θέμα δεν είχε ανοίξει, παρά μόνο προπαρασκευαστικά και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σίγουρα γνώριζε τις προθέσεις του κυβερνητικού του εταίρου, Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Κοτζιά στον οποίο συνεχίζει να έχει εμπιστοσύνη.

  Αφού δηλώνει ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να δεχθεί το «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων και καταχειροκροτείται τονίζει: «Οποιαδήποτε κι αν είναι η λύση, για να νομιμοποιηθεί απαιτείται η επανασύσταση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η ομόφωνη απόφαση των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων για την αποδοχή μιας λύσης».

  Και συνεχίζει: «Οποιαδήποτε τέτοια λύση, πέραν της ομόφωνης απόφασης, θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα λαϊκού δημοψηφίσματος όπου ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει».

  Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό της νέας κωλοτούμπας που κάνει ο Πάνος Καμμένος σήμερα καθώς δεν αναφέρεται στην αναγκαιότητα της προσφυγής στην κάλπη. Δεν απαιτεί από τον Αλέξη Τσίπρα να πάει σε δημοψήφισμα, αλλά πλέον λέει ότι δεν θα επιτρέψει αυτός να κυρωθεί από τη Βουλή. Δε λέει πώς θα το κάνει, ούτε πότε, διότι μπορεί να μεσολαβήσουν μήνες πολλοί και εθνικές εκλογές κι αυτός να μην βρίσκεται καν στη Βουλή.

   

   

   

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk