Έκθεση ιστορικών ενθυμημάτων από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών

Εγκαινιάστηκε έκθεση ιστορικών ενθυμημάτων από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ), με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυσή της.

Εγκαινιάστηκε έκθεση ιστορικών ενθυμημάτων από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ), με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυσή της.
Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης και Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γεώργιος Χαντζηνικολάου, πραγματοποίησε τα εγκαίνια, ενώ παρόντα ήταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΕΤ, οι Πρόεδροι των Επιτροπών της και το στελεχιακό δυναμικό της Γενικής Γραμματείας.
Ο Πρόεδρος της ΕΕΤ κ. Νικόλαος Καραμούζης και ο κ. Χαντζηνικολάου δήλωσαν σχετικά πως «αντιλαμβανόμαστε την έκθεση, που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ενθυμήματα από την ίδρυση και δράση της ΕΕΤ, καθώς επίσης από την δραστηριότητα των μελών της, όλα αυτά τα χρόνια, ως ένα αφιέρωμα στην ίδια την ελληνική οικονομία και το τραπεζικό σύστημα».
Όπως είπαν, «είναι εντυπωσιακές οι αλλαγές που έχουν συντελεστεί τις τελευταίες δεκαετίες στην οικονομία και στις τράπεζες και τη συμβολή των τελευταίων στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου».
Και πρόσθεσαν πως «ευχόμαστε, οι φετινές επετειακές μας εκδηλώσεις να είναι η απαρχή μία ταχείας και αποτελεσματικής επανόδου του τραπεζικού συστήματος στην κανονικότητα και την επιστροφή της χώρας σε υψηλούς και διατηρήσιμους ρυθμούς ανάπτυξης και επενδύσεων, ώστε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τις προκλήσεις που μας κληροδότησε η κρίση και να θέσουμε τις βάσεις για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk