Εκπτώσεις έως 25% στις κρατήσεις ξενοδοχείων με κάρτες Visa

Τριετή συνεργασία με την υπηρεσία κρατήσεων ξενοδοχείων, Bidroom, ανακοίνωσε η Visa, προσφέροντας στους

Τριετή συνεργασία με την υπηρεσία κρατήσεων ξενοδοχείων, Bidroom, ανακοίνωσε η Visa, προσφέροντας στους κατόχους καρτών της δωρεάν πρόσβαση για έξι μήνες στην συνδρομητική πλατφόρμα που προσφέρει εκπτώσεις έως και 25% σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.
Στην ΕΕ, σχεδόν το ήμισυ (49%) των χρηστών του διαδικτύου έχουν κάνει κράτηση για διακοπές ή για το ταξίδι τους μέσω του Διαδικτύου.
Καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές απευθύνονται σε online ταξιδιωτικά γραφεία για να κλείσουν το ταξίδι τους, η Bidroom προσφέρει μια εναλλακτική μέθοδο για την εξεύρεση οικονομικά προσιτών διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχεία.
Η πλατφόρμα παρέχει δυνατότητα κρατήσεων με 0% προμήθεια και ταυτόχρονα ζητά από τα ξενοδοχεία να παρέχουν στους χρήστες έκπτωση 5% – 25% σε σχέση με τις διαφημιζόμενες τιμές στις μεγάλες πλατφόρμες κρατήσεων ξενοδοχείων.
Οι κάτοχοι καρτών Visa στην Ευρώπη έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στο visa.bidroom.com για να απολαύσουν έξι μήνες ελεύθερης πρόσβασης και να περιηγηθούν σε περισσότερα από 120.000 ξενοδοχεία και διαμερίσματα παγκοσμίως.
Μετά από τη δοκιμαστική περίοδο των έξι μηνών, η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για τους Ευρωπαίους κατόχους καρτών Visa με ετήσια συνδρομή στη μειωμένη τιμή των 29,50 ευρώ.
Η προσφορά της Bidroom στους Ευρωπαίους κατόχους καρτών Visa υποστηρίζεται από την πλατφόρμα Visa Developer https://developer.visa.com χρησιμοποιώντας API της Visa (Application Programming Interface) για την απλούστευση της διαδικασίας.
Για εγγραφή στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των έξι μηνών, οι Ευρωπαίοι κάτοχοι καρτών Visa μπορούν να εισάγουν τον αριθμό της κάρτας τους στο visa.bidroom.com και να προχωρήσουν στην σελίδα εγγραφής.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk