• Αναζήτηση
 • Τσίπρας – Μητσοτάκης θα μιλήσουν στη Γ.Σ. του ΣΕΒ την Τρίτη

  Τσίπρας και Μητσοτάκης θα μιλήσουν στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, στο Μέγαρο Μουσικής, αλλά σε διαφορετικές ώρες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τσίπρας και Μητσοτάκης θα μιλήσουν στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, στο Μέγαρο Μουσικής, αλλά σε διαφορετικές ώρες.

  Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει χαιρετισμό στην απογευματινή εκδήλωση της συνέλευσης, στην οποία θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Θα ακολουθήσει ομιλία του προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρου Φέσσα.

  Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην πρωινή συνεδρίαση.

  Κεντρικός ομιλητής στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ θα είναι ο πρώην αντικαγκελάριος και υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

  Στη γενική συνέλευση αναμένεται να προταθεί από το ΔΣ του ΣΕΒ η ανανέωση της θητείας του κ. Φέσσα στην ηγεσία του Συνδέσμου.

  Στο πλαίσιο της συνέλευσης πρόκειται να παρουσιαστεί το έργο της διάσωσης του ιστορικού αρχείου του ΣΕΒ που αποτελείται από 100.000 σελίδες, οι οποίες καλύπτουν διαδρομές της εκατονταετούς ιστορίας του Συνδέσμου, από συστάσεώς του (1907) έως το 2007.

  Το αρχείο περιλαμβάνει έγγραφα από Συλλογικές Συμβάσεις, Καταστατικά, εκδόσεις, πρακτικά γενικών συνελεύσεων κλπ. και είναι προσβάσιμο στη διεύθυνση http://emuseum.sev.org.gr.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk