• Αναζήτηση
 • Προσωρινή αναστολή για τη μετοχή της Folli – Follie

  Ανεστάλη προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της Folli - Follie. Η απόφαση ελήφθη μετά τις πιέσεις που δέχτηκε ο τίτλος αφού μέσα σε λιγότερο από 30 ημέρες έχασε το 70% της αξίας του.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ανεστάλη προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της Folli – Follie. Η απόφαση ελήφθη μετά τις πιέσεις που δέχτηκε ο τίτλος αφού μέσα σε λιγότερο από 30 ημέρες έχασε το 70% της αξίας του.
  Η κεφαλαιοποίηση από 1 δις. διαμορφώθηκε πριν την αναστολή λίγο πάνω από τα 300 εκατ. ευρώ. Η αγορά δεν έχει πειστεί από τις απαντήσεις της διοίκησης στις κατηγορίες του fund QCM για παραποίηση στοιχείων του ισολογισμού.
  Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προέβη την Παρασκευή, πριν την έναρξη της διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στην αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Folli Follie A.E., μετά από επιστολή – αίτηση αναστολής διαπραγμάτευσης που απέστειλε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η εταιρία.
  Στην επιστολή αυτή η εταιρία δήλωσε αδυναμία παροχής στοιχείων που αφορούν στις οικονομικές της καταστάσεις και για το λόγο αυτό η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζήτησε από το Χρηματιστήριο Αθηνών την αναστολή διαπραγμάτευσης.
  Οικονομία