• Αναζήτηση
 • Η Στέισι Κάνινγκχαμ πρώτη γυναίκα επικεφαλής του Χρηματιστηρίου της Ν. Υόρκης

  Την πρώτη γυναίκα πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο στην 226χρονη ιστορία του θα αποκτήσει το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE), με το διορισμό της σημερινής διευθύντριας λειτουργιών Στέισι Κάνινγκχαμ στο αξίωμα αυτό. Η Κάνινκχαμ θα αντικαταστήσει την Παρασκευή τον Τόμας Φάρλεϊ, επικεφαλής της νεοϋορκέζικης αγοράς από το έτος 2013.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Την πρώτη γυναίκα πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο στην 226χρονη ιστορία του θα αποκτήσει το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE), με το διορισμό της σημερινής διευθύντριας λειτουργιών Στέισι Κάνινγκχαμ στο αξίωμα αυτό.
  Η Κάνινκχαμ θα αντικαταστήσει την Παρασκευή τον Τόμας Φάρλεϊ, επικεφαλής της νεοϋορκέζικης αγοράς από το έτος 2013.
  Ξεκίνησε την καριέρα της από την χρηματιστηριακή εταιρεία JJC, η οποία εξαγοράστηκε στη συνέχεια από την Bank of America Securities. Στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης προσελήφθη το 1994 και προτού φθάσει στο ανώτατο αξίωμα είχε διακριθεί σε σημαντικά διοικητικά αξιώματα της αγοράς Nasdaq (της αγοράς των μετοχών των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας).
  Η Στέισι Κάνινγκχαμ έχει σπουδάσει μηχανικός. Αίσθηση προκαλεί στο βιογραφικό της το γεγονός ότι, μεσούσης της καριέρας της στο NYSE, σπούδασε επί εννέα μήνες μαγειρική και έκανε την πρακτική της σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk