• Αναζήτηση
 • Εγκρίθηκε η πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

  Από την Πέμπτη 24 Μαΐου θα ξεκινήσει η πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Από την Πέμπτη 24 Μαΐου θα ξεκινήσει η πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

  Από το υπουργείο Εργασίας εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης ύψους 63 εκατ. ευρώ προκειμένου να προχωρήσει στην καταβολή της πληρωμής μηνός Μαΐου 2018 του ΚΕΑ στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 287.021 δικαιούχους.

  Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

  Να σημειωθεί ότι η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα που έχει στη διάθεση του ο κάθε δικαιούχος μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά.

  Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επισημαίνει ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

  Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει μόνιμα ανοιχτή, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk