• Αναζήτηση
 • Αλλαγές κορυφής στις θυγατρικές της Vivartia

  Αλλαγές κορυφής ανακοίνωσε η Vivartia στις διοικήσεις των θυγατρικών της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ και Μπάρμα - Στάθης. Ειδικότερα, η Vivartia ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Βασίλη Γληνό, ο οποίος θα εκλεγεί ως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ και θα του ανατεθούν καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου. Επίσης, καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία Μπάρμπα Στάθης θα αναλάβει ο κ. Νικήτας Ποθουλάκης.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Αλλαγές κορυφής ανακοίνωσε η Vivartia στις διοικήσεις των θυγατρικών της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ και Μπάρμα – Στάθης. Ειδικότερα, η  Vivartia ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Βασίλη Γληνό, ο οποίος θα εκλεγεί ως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ και θα του ανατεθούν καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου. Επίσης, καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία Μπάρμπα Στάθης θα αναλάβει ο κ. Νικήτας Ποθουλάκης.
  Ο κ. Γληνός, διετέλεσε για εννιά χρόνια Country Director της Tasty Foods στην Ελλάδα και στην Κύπρο και στη συνέχεια για μια πενταετία  CEO της Pepsico στις χώρες των Βαλκανίων. Ο κ. Ποθουλάκης, διετέλεσε Οικονομικός Διευθυντής και Αν. Διευθύνων Σύμβουλος στον Όμιλο Σφακιανάκη, ενώ από το 2011 ήταν Group CFO του Ομίλου Vivartia.
  Επίσης, την τελευταία διετία διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στη Γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ, εκπροσωπώντας τη συμμετοχή της ΔΕΛΤΑ στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk