• Αναζήτηση
 • Novartis – Σαμαράς σε κυβέρνηση: Θα σας στείλω στο Ειδικό Δικαστήριο

  «Όταν ένας πρώην πρωθυπουργός καταθέτει μήνυση για σύσταση συμμορίας είναι δυνατόν να μην τον καλέσει ο εισαγγελίας να καταθέσει; Κι όμως συνέβη και αυτό στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Όταν ένας πρώην πρωθυπουργός καταθέτει μήνυση  για σύσταση συμμορίας είναι δυνατόν να μην τον καλέσει ο εισαγγελίας να καταθέσει; Κι όμως συνέβη και αυτό στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

  Ολόκληρη η ομιλία του Αντ. Σαμαρά

  Μπορεί να το έκαναν από περιφρόνηση ή από φόβο, είπε ο κ. Σαμαράς για να προσθέσει. «Δικαίως  φοβούνται. Τόσο μεγάλες υποθέσεις δεν μπαίνουν τόσο  εύκολα στο αρχείο. Έχει μπλέξει άσχημα ο κ. Τσίπρας  και οι συνεργοί του».

  Χαρακτήρισε κακόγουστη θεατρική παράταση την ανακριτική επιτροπή που αποφάνθηκε ότι δεν έχει αρμοδιότητα να εξετάσει τίποτα.

  Όπως είπε ο πρώην πρωθυπουργός θα επιμείνει και θα καθίσει στο σκαμνί τους υπεύθυνους της σκευωρίας καθώς το οφείλει στη χώρα και την παράταξή του

   

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk