• Αναζήτηση
 • Attica Bank: Στο Λονδίνο για συναντήσεις με ξένους επενδυτές

  Στο Λονδίνο για προγραμματισμένες επαφές με ξένους επενδυτές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον συμμετοχής στη τιτλοποίηση μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων της Attica Bank

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Στο Λονδίνο για προγραμματισμένες επαφές με ξένους επενδυτές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον συμμετοχής στη τιτλοποίηση μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων της Attica Bank, θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος της τράπεζας Παναγιώτης Ρουμελιώτης.
  Σε ανακοίνωσή της η τράπεζα εκφράζει την ικανοποίησή της για το υπάρχον ενδιαφέρον ενημέρωσης.
  Επιπλέον, επισημαίνει πως η όλη διαδικασία εξελίσσεται σύμφωνα με το υφιστάμενο χρονοδιάγραμμα και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Ιουνίου 2018.
  Παράλληλα προχωρά η τρέχουσα διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου η οποία, σύμφωνα με το υφιστάμενο χρονοδιάγραμμα, ολοκληρώνεται στο τέλος του τρέχοντος μηνός.
  Τέλος, αναφέρεται ότι η η Attica Bank έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα και έχουν δημιουργηθεί επαρκείς προβλέψεις για τα χρηματοδοτικά της ανοίγματα.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk