• Αναζήτηση
 • Dell: Βελτιώνει τα προγράμματα της για ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

  Η βιομηχανία της τεχνολογίας προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την υφαρπαγή των προσωπικών δεδομένων δεκάδων εκ. χρηστών του Facebook.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η βιομηχανία της τεχνολογίας προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την υφαρπαγή των προσωπικών δεδομένων δεκάδων εκ. χρηστών του Facebook.

  Η ασφάλεια των δεδομένων αποτελούσε πάντοτε μια πολύ σημαντική παράμετρο αλλά το τελευταίο διάστημα το θέμα αυτό έχει πάρει πλέον νέες διαστάσεις και αποτελεί πρωταρχικό ζητούμενο πλέον για όλους και τους κατασκευαστές ηλεκτρονικών συστημάτων αλλά και τους πελάτες τους είτε αυτοί είναι εταιρείες είτε απλοί χρήστες υπολογιστών.

  Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε μια παραδοσιακή δύναμη της βιομηχανίας των υπολογιστών, η Dell, η οποία θέλησε να εδραιώσει την θέση της στην ασφάλεια των δεδομένων και των τελικών σημείων πρόσβασης, μέσω νέων βελτιώσεων στα προγράμματα ασφαλείας Dell Data Guardian και Dell Encryption.

  Το Data Guardian της Dell περιλαμβάνει τώρα πρόσθετη υποστήριξη για τις υφιστάμενες δομές ταξινόμησης δεδομένων ενός οργανισμού, οι οποίες παρέχουν επιβολή και έλεγχο πέρα από το δίκτυο μιας εταιρείας. Προστατεύει επίσης πολλούς τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων εσωτερικών, ιδιόκτητων εφαρμογών, πέραν των τυπικών εφαρμογών γραφείου και των τύπων αρχείων που χρησιμοποιούνται συχνά, όπως τα αρχεία σε μορφή PDF.

  Οι εταιρείες μπορούν επίσης να διαφυλάξουν τα πιο κρίσιμα αρχεία τους, ορίζοντας δικαιώματα πρόσβασης εντός ή εκτός των οικοσυστημάτων πληροφορικής, προσθέτοντας υδατογραφήματα στην οθόνη για ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας και επιτρέποντας ελέγχους που επεκτείνονται στη χρήση και το διαμοιρασμό αρχείων.

  Πολλές εταιρείες συντηρούν ετερογενή περιβάλλοντα πληροφορικής που αποτελούνται από πολλά brands, λειτουργικά συστήματα και γενιές υπολογιστών. Για να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα είναι ασφαλή σε αυτά τα μικτά περιβάλλοντα, η κρυπτογράφηση της Dell (Dell Encryption) αποτελεί μια ευέλικτη λύση στις βάσεις δεδομένων, λύση η οποία είναι πλέον διαθέσιμη είτε σε κρυπτογράφηση αρχείων ή πλήρους δίσκου – ή και στις δύο, για μια λύση διπλής κρυπτογράφησης.

  Science
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk