• Αναζήτηση
 • ΑΑΔΕ: Πώς θα συμπληρώσετε το έντυπο Ε3

  Οδηγό για τη συμπλήρωση του εντύπου Ε3 εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σε μία προσπάθεια να διευκολύνει τους φορολογούμενους και να απαντήσει σε ενδεχόμενες απορίες τους.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οδηγό για τη συμπλήρωση του εντύπου Ε3 εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σε μία προσπάθεια να διευκολύνει τους φορολογούμενους και να απαντήσει σε ενδεχόμενες απορίες τους..

  Αξιοποιώντας τη νέα λειτουργικότητα του Eντύπου Ε3, έχουν προσυμπληρωθεί τα πεδία πληροφοριακού χαρακτήρα, όπως οι Συνδεδεμένες Επιχειρήσεις ημεδαπής / αλλοδαπής, οι Ενεργοί ημεδαποί Επαγγελματικοί Λογαριασμοί Επιχείρησης, τα Ενεργά ημεδαπά Τερματικά POS.

  Περαιτέρω, μέσω διαδραστικού παραθύρου ο φορολογούμενος δύναται να επιλέξει τα υποκαταστήματα της επιχείρησής του που εξαιρούνται τέλους επιτηδεύματος (κωδικός 008).

  Επιπροσθέτως, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων προσυμπληρώνονται στοιχεία από το προηγούμενο φορολογικό έτος, όπως ενοίκια που καταβλήθηκαν, κύκλος εργασιών, κ.α., ενώ η δήλωση Ε1 ενημερώνεται αυτόματα από τους αντίστοιχους κωδικούς του Ε3, όπου απαιτείται.

  Μπορείτε να δείτε εδώ τον οδηγό

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk