Η Ebury, από τις ταχύτερα ανερχόμενες Ευρωπαϊκές fintech εταιρίες στον κλάδο των διεθνών συναλλαγών, ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου γραφείου της στη Μέση Ανατολή, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το γραφείο θα διευθύνει ο Country Manager Paul Hayward, στέλεχος της Ebury με σημαντική εμπειρία στις οικονομικές σχέσεις και συνθήκες στα ΗΑΕ.

Η επιτυχημένη start up εταιρία ιδρύθηκε το 2009 και εξειδικεύεται στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα. Από τον Σεπτέμβριο του 2017, η εταιρία διαθέτει γραφείο και στην Αθήνα.

Το πρώτο γραφείο της Ebury στη Μέση Ανατολή θα καλύπτει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των μεσαίων επιχειρήσεων για διεθνείς πληρωμές σε συνάλλαγμα, συναλλαγματική διαχείριση κινδύνου και οικονομικές λύσεις στον εισαγωγικό τομέα.

Το γραφείο στεγάζεται στην καρδιά του Dubai International Financial Center (DIFC), κεντρικού οικονομικού κόμβου της Μέσης Ανατολής, όπου δραστηριοποιούνται οι σημαντικότεροι παράγοντες του τομέα των οικονομικών υπηρεσιών.

Ο Paul Hayward σημειώνει: «Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος να διευθύνω τις υπηρεσίες της Ebury στα ΗΑΕ. Το Ντουμπάι είναι ένα μέρος που γεννά απεριόριστες προκλήσεις.

Για την Ebury, σημαίνει την ευκαιρία να παρέχει τα πιο υψηλής ποιότητας χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες σε μια εκλεκτή πελατειακή βάση».

Ο Juan Lobato, CEO και συνιδρυτής της Ebury, δήλωσε: «Το Ντουμπάι είναι το πρώτο μας γραφείο στην περιοχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι διότι κάποια από τα πιο δυνατά μας στελέχη φτιάχνουν ένα hub για την ευρύτερη περιοχή. Βλέπουμε το Ντουμπάι ως την φυσική «γέφυρα» με την Ινδία και ως φυσική επέκταση για τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.