• Αναζήτηση
 • Ο Έλον Μάσκ διέγραψε την σελίδα της SpaceX στο Facebook

  Η επίσημη σελίδα της εταιρείας SpaceX στο Facebook σταμάτησε να λειτουργεί, έπειτα από τη δέσμευση του ιδρυτή της, Έλον Μασκ να τη διαγράψει.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Παρελθόν» από το Facebook αποτελεί η επίσημη σελίδα της εταιρείας SpaceX, καθώς ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της αποφάσισε να τη διαγράψει, υλοποιώντας την πρόκληση ενός από τους υποστηρικτές του κινήματος #deletefacebook.

  Συγκεκριμένα, ο Έλον Μασκ αποφάσισε να διαγράψει τη σελίδα που ακολουθούσαν περισσότεροι από 2,7 εκατομμύρια άνθρωποι, όταν ένας χρήστης του Twitter τον προκάλεσε: «Διάγραψε τη σελίδα του SpaceX στο Facebook αν τολμάς».

  Η απάντηση του Μασκ ήταν αφοπλιστική: «Δεν είχα αντιληφθεί ότι υπήρχε σελίδα. Θα γίνει».

  Ο Μασκ ενεπλάκη στην υπόθεση της κλοπής προσωπικών δεδομένων από τον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης όταν αποφάσισε να απαντήσει σε ένα tweet του συνιδρυτή της εφαρμογής WhatsApp, Μπράιαν Άκτον, ο οποίος πρωτοστατεί στο κίνημα #deletefacebook («Διαγράψτε το Facebook») που κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους τις τελευταίες ημέρες.

  «Τι είναι το Facebook;» έγραφε το μήνυμα που ανάρτησε, προφανώς χαριτολογώντας, ο Έλον Μασκ.

  Science
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk