• Αναζήτηση
 • H σκοτεινή πλευρά της Αθήνας έρχεται στο Netwix

  Την επανάσταση στις διαδικτυακές σειρές στην Ελλάδα ετοιμάζεται να φέρει το Netwix, το πρώτο αυτόνομο διαδικτυακό κανάλι στην Ελλάδα, μέσα από το «Athens Dark», την πρώτη σειρά τρόμου στην ιστορία του ελληνικού web.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Την επανάσταση στις διαδικτυακές σειρές στην Ελλάδα ετοιμάζεται να φέρει το NETWIX (http://www.netwix.gr/), το πρώτο αυτόνομο διαδικτυακό κανάλι στην Ελλάδα, μέσα από το «Athens Dark», την πρώτη σειρά τρόμου στην ιστορία του ελληνικού web.
  Με το ελληνικό, νεανικό κυρίως, κοινό να έχει αποδείξει πόσο λατρεύει σειρές και ταινίες με βαμπίρ και βρικόλακες, όπως το «True Blood», το «Blade» και το «Underworld», το Netwix αναβιώνει τον βαμπιρικό μύθο.
  Σύμφωνα με τους συντελεστές πρόκειται για μια εντυπωσιακή action/horror σειρά που θέτει τον πήχη ψηλά, τόσο σε επίπεδο περιεχόμενου όσο και παραγωγής. Μια σειρά κινηματογραφικού επιπέδου με έμφαση στη δράση και στα visual effects.
  Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια διάρκειας δέκα λεπτών και ξεκινάει την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου σε δωρεάν stream στο Netwix, διαδικτυακό κανάλι με 100% αυθεντικό και πρωτότυπο περιεχόμενο.
  Το σενάριο είναι του Ζήση Ρούμπου το οποίο «γεννάει» έναν ολόκληρο κόσμο με αναφορές από κλασικές ταινίες του είδους, μέχρι την αρχαία ελληνική μυθολογία και μπλέκει τα οπτικά εφέ με εντυπωσιακές χορογραφίες μάχης και εξωτερικά γυρίσματα σε κεντρικά σημεία στην πόλη, που κάνουν τον θεατή να νιώθει πως αυτά που παρακολουθεί πράγματι συμβαίνουν στη σημερινή Αθήνα.
  Υπόθεση
  Ο Ορφέας είναι ένας νεαρός δημοσιογράφος που βλέπει τη ζωή και την καριέρα του να βρίσκονται σε αδιέξοδο. Όταν του αναθέτουν να καλύψει τη συναυλία ενός goth συγκροτήματος, δεν φαντάζεται πως μπροστά στα μάτια του θα γίνει μια φονική μάχη ανάμεσα σε βαμπίρ και κυνηγούς βρικολάκων, η οποία θα του αποκαλύψει τον αθέατο κόσμο που υπάρχει ανάμεσά μας εδώ και αιώνες. Σύντομα ο Ορφέας θα δει τον Μάξιμο, ένα επιθετικό πανάρχαιο βαμπίρ να του προσφέρει κάτι που ποτέ δεν φανταζόταν, την αιώνια ζωή αλλά και την ευκαιρία να εκδικηθεί αυτούς που σκότωσαν τον καλύτερό του φίλο και κρατούν αιχμάλωτη την κοπέλα του.
  Τo trailer της σειράς είναι ήδη στον αέρα (https://www.youtube.com/watch?v=IX0XlleVpqA) και μας δίνει μία δυνατή γεύση για το τι θα ακολουθήσει. Οι σκηνές διαδέχονται η μία την άλλη, η δράση κλιμακώνεται και το trailer, κλείνει με τη στιχομυθία μεταξύ του εγγονού του Σωκράτη ενός απόκρυφου βιβλιοπώλη και ενός από τους ελάχιστους θνητούς που γνωρίζει την ύπαρξη των βρικολάκων: «Κινδυνεύουμε από αυτόν τον πόλεμο;  Όλοι κινδυνεύουμε αγόρι μου. Όλοι.»
  Η Αθήνα «θα βυθιστεί στο σκοτάδι» από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.
  Συντελεστές
  Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Χατζηαγγελάκης (Ορφέας), Αντώνης Τανισκίδης (Μάξιμος), Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Εκάτη), Δημήτρης Πιατάς (Σωκράτης), Γιώργος Τζωρτζάκης (Γαβριήλ), Ελισάβετ Σπανού (Νάντια). Συμμετέχουν: Δημήτρης Λιόλιος (Αποστόλης), Μαρία Μπαλούτσου (Τόμμυ), Νίκος Παντελίδης (Ουριήλ), Εύη Δόβελου (Ιοκάστη), Δημήτρης Κίτσος (Νίκος), Έρρικα Μπίγιου (Κάτια), Ειρήνη Δενδή (Θάλεια), Μαριλίζα Αντωνιάδου (Λυδία), Δημήτρης Καμπόλης (Δανιήλ)
  Έκτακτη συμμετοχή: Νάντια Πιθαρά
  Σκηνοθεσία: Βασίλης Αντωνιάδης
  Σενάριο: Ζήσης Ρούμπος
  Δ/νση Φωτογραφίας: Στέφανος Αλιμπράντης
  Δ/νση Παραγωγής: Αντρέας Κατσένης
  Media
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk