• Αναζήτηση
 • Παυλόπουλος: Η υπέρμαχος στρατηγός να εμπνέει σύνεση και ενότητα

  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στην δοξολογία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού με αφορμή τον εορτασμό της πολιούχου της Καλαμάτας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Εύχομαι η υπέρμαχος στρατηγός να εμπνέει σε όλους μας, ιδίως αυτές τις κρίσιμες ώρες δύναμη, σύνεση και αρραγή ενότητα, για την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων και των εθνικών μας παρακαταθηκών. Εύχομαι, επίσης, να οδηγεί την πορεία του λαού και του έθνους μας, προς την κατεύθυνση της υπεράσπισης της πατρίδας και της επιτέλεσης της αποστολής μας, σύμφωνα με την ιστορία μας και τον προορισμό μας, στο πλαίσιο της μεγάλης ευρωπαϊκής μας οικογένειας, αλλά και της διεθνούς κοινότητας εν γένει».

  Αυτά τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα Παρασκευή στην Καλαμάτα μετά τη λιτάνευση της ιερής εικόνας της Υπαπαντής του Χριστού, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

  Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στην δοξολογία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της πολιούχου της Καλαμάτας. Στην δοξολογία παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, οι βουλευτές Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, καθώς και πλήθος πιστών.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk