• Αναζήτηση
 • Το vima.gr προτείνει για την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ελληνική σειρά
  «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»
  ΑΝΤ1, 21.00
  Tα αποτελέσματα του τεστ DNA δεν είναι αυτό που περιμένουν ο Μηνάς και ο Νικόλας. Ο Ευτύχης θριαμβεύει ως «Βανέσα» στο γυναικείο blog και η Μάρθα παίρνει συγχαρητήρια γι’ αυτόν. Η Oλγα, που δεν κατάφερε τίποτε με την ενέδρα που έστησε στη Βιολέτα έξω από το σπίτι της, ζητάει τη συμβουλή της Βανέσας. Ο Αντώνης μετακομίζει στο πατρικό του για να προσέχει την άρρωστη Ιουλία, η οποία φαίνεται να νιώθει αμέσως καλύτερα.

  Ξένες ταινίες
  «Το μεγάλο κόλπο» STAR, 22.10
  O Τέρι (Τζέισον Στέιθαμ), οικογενειάρχης, πωλητής αυτοκινήτων με σκοτεινό παρελθόν, επιστρέφει στα παλιά μονοπάτια της παρανομίας ύστερα από μια δελεαστική πρόταση της Μάρτιν (Σάφρον Μπάροουζ), μιας παλιάς του φίλης. Για πρώτη φορά τού δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσει πολλά χρήματα, αν δεχθεί να φέρει σε πέρας, μαζί με τους φίλους του, μια ληστεία σε θυρίδες τράπεζας του Λονδίνου. Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι ο πραγματικός στόχος της ληστείας και τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από την πρόταση της Μάρτιν. (Αγγλία / ΗΠΑ, 2008, 102′)
  «Επίθεση στη Γουόλ Στριτ»  ALPHA, 23.50
  Ο Τζιμ, πρώην στρατιώτης, ζει στη Νέα Υόρκη ως οδηγός χρηματαποστολών, προσπαθώντας να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή ζωή στην οικογένειά του. Καθώς η σύζυγός του αναρρώνει από μια ασθένεια, η ήσυχη ζωή τους ανατρέπεται, όταν η οικονομική κρίση του 2008 αρχίζει να φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων. Oλων, εκτός κάποιων που προσπαθούν να πλουτίσουν εις βάρος των πιο αδυνάμων. Καθώς ο Τζιμ βλέπει πως δεν μπορεί να πληρώσει την ιατρική ασφάλεια της γυναίκας του και αρχίζει να χάνει ό,τι με τόσο κόπο έχτισε, αποφασίζει να δώσει τη δική του απάντηση στην αδικία. Πρωταγωνιστούν οι Ντόμινικ Περσέλ, Εριν Κάρπλεκ, Εντουαρντ Φέρλοκ, Κιθ Ντέιβιντ. (ΗΠΑ / Καναδάς, 2013, 93′)

  HeliosPlus

  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk