• Αναζήτηση
 • Κύπρος: Δε στηρίζει κανέναν υποψήφιο το ΔΗΚΟ στις εκλογές

  Η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ υιοθέτησε ομόφωνα την εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου να μη στηριχθεί ούτε ο Νίκος Αναστασιάδης ούτε ο Σταύρος Μαλάς στον δεύτερο γύρο των κυπριακών προεδρικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Κύπρος: Δε στηρίζει κανέναν υποψήφιο το ΔΗΚΟ στις εκλογές | tovima.gr

  Η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ υιοθέτησε ομόφωνα την εισήγηση του
  Εκτελεστικού Γραφείου να μη στηριχθεί ούτε ο Νίκος Αναστασιάδης ούτε ο
  Σταύρος Μαλάς στον δεύτερο γύρο των κυπριακών προεδρικών εκλογών την
  ερχόμενη Κυριακή.

  Ανακοίνωση του κόμματος ανέφερε ότι κυρίαρχο κριτήριο για την απόφαση ήταν ο σεβασμός στην επιλογή των 100.000 πολιτών, οι οποίοι στήριξαν τις θέσεις και προτάσεις του αποτυχόντος υποψηφίου του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου.

  «Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε συνεργασία προϋποθέτει υποχώρηση από τις θέσεις αυτές, γεγονός που θα συνιστούσε ασέβεια προς τους πολίτες οι οποίοι μας στήριξαν και θα ακύρωνε τη συνέπεια και την αξιοπιστία μας», ανέφερε το ΔΗΚΟ.

  Η Συμμαχία Πολιτών Ψήφο αποφάσισε να αφήσει τους υποστηρικτές του υποψηφίου της Γιώργου Λιλλήκα να ψηφίσουν κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

  Η ΕΔΕΚ και οι Οικολόγοι θα λάβουν τις αποφάσεις τους του βράδυ, ενώ η Αλληλεγγύη, το αργότερο αύριο.

  Το ΕΛΑΜ είχε ανακοινώσει ότι θα τοποθετηθεί αφού λάβει απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο που απέστειλε στους Νίκο Αναστασιάδη και Σταύρο Μαλά σχετικά με τις θέσεις τους στο Κυπριακό και την εσωτερική διακυβέρνηση.

  Ο Σταύρος Μαλάς επέστρεψε το ερωτηματολόγιο, ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης απάντησε επισυνάπτοντας το προεκλογικό του πρόγραμμα.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk