• Αναζήτηση
 • Ο Λοΐζος Ξενόπουλος νέος διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ

  Ανακατατάξεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έφερε η αποχώρηση της Άλκηστης Μαραγκουδακη τον περασμένο Δεκέμβριο.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ανακατατάξεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έφερε η αποχώρηση της Άλκηστης Μαραγκουδακη τον περασμένο Δεκέμβριο.
  Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΚΑΪ την θέση του διευθυντή προγράμματος αναλαμβάνει ο κ. Λοΐζος Ξενόπουλος, ο οποίος μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος στο Mega.
  Ο κ. Ξενόπουλος εργάζεται στον τηλεοπτικό χώρο από το 1991. Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε στο σχεδιασμό επιτυχημένων εκπομπών και συνεργάστηκε με τους συντελεστές μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής τηλεόρασης.
  Την ίδια στιγμή στο δυναμικό του ΣΚΑΪ εντάσσεται και ο κ. Δημήτρης Φίλης ως Επικεφαλής Προγραμματισμού και Έρευνας Προγράμματος. Ο κ. Φίλης ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από τη διαφήμιση και από το 1997 εργάζεται στην τηλεόραση, αρχικά στο εμπορικό τμήμα και στη συνέχεια ως Υπεύθυνος προγραμματισμού στο Mega.
  «H Διοίκηση του ΣΚΑΪ καλωσορίζει τα δύο νέα στελέχη και τους εύχεται κάθε επιτυχία. Με την εμπειρία και τη δημιουργικότητά τους θα συμβάλλουν στην δυναμική ανάπτυξη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ» καταλήγει η ανακοίνωση του σταθμού.
  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk